|
Post by Terberius on Sept 27, 2019 17:41:22 GMT
|
|
|
Post by Terberius on Oct 30, 2019 19:52:02 GMT
|
|
|
Post by Terberius on Oct 30, 2019 19:52:53 GMT
|
|
|
Post by Terberius on Nov 6, 2019 20:00:27 GMT
|
|
|
Post by Terberius on Jun 26, 2020 20:27:50 GMT
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Jun 27, 2020 15:25:30 GMT
Kifejezetten tetszik ez az új videó felépítés. Nagyon hangulatos!
|
|
|
Post by Terberius on Jun 27, 2020 15:50:05 GMT
Kifejezetten tetszik ez az új videó felépítés. Nagyon hangulatos! Köszönöm! Vacilláltam magamban egy pillanatig, hogy megmaradjak-e a régi formátumnál, vagy felhasználjam, amikben fejlesztgetem magam a világi hobbijaim közül más területen. Végül úgy döntöttem igen, mert hozzáadhat a hangulathoz, illetve mozgalmasabbá, élettel telibbé teheti a videót váltakozó képeknél vagy csak egy egyszerű animált háttérnél. Meg persze sosem árt újítani, kockáztatni, mert így is, úgy is csak tanulni lehet belőle.
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Jun 27, 2020 16:11:52 GMT
Kifejezetten tetszik ez az új videó felépítés. Nagyon hangulatos! vagy felhasználjam, amikben fejlesztgetem magam a világi hobbijaim közül más területen. Ha szabad kérdezni, ezek saját animációk, vagy valami játékból lettek felvéve? Mindenhogy kellemes a hangulata, főleg a zenékkel párosítva. Jó ötlet volt szerintem egy kicsit magasabb szintre emelni. Meg persze jó dolog ezekre a videókra valami mélyebb hangulatot előidézni. Ez közelebb hozza az embereket a témához, illetve teremt egy otthonos légkört még pluszban.
|
|
|
Post by Terberius on Jun 27, 2020 16:55:39 GMT
vagy felhasználjam, amikben fejlesztgetem magam a világi hobbijaim közül más területen. Ha szabad kérdezni, ezek saját animációk, vagy valami játékból lettek felvéve? Mindenhogy kellemes a hangulata, főleg a zenékkel párosítva. Jó ötlet volt szerintem egy kicsit magasabb szintre emelni. Meg persze jó dolog ezekre a videókra valami mélyebb hangulatot előidézni. Ez közelebb hozza az embereket a témához, illetve teremt egy otthonos légkört még pluszban. Sajátok, az utóbbi időben a 3d modelezést és az animálást tanulgatom. Fantasy karaktereket, helyszíneket és kis videókat készítek. Így jutottam arra, hogy végül is tökéletesen beleillik az okkult csatorna témájába is hangulati aláfestésnek. Illetve a jövőben ha lesz olyan tanítóbb jellegű videó, amit nehezebb csupán szavakkal követni, lehetséges, hogy megpróbálok néhány koncepciót 2d vagy 3d animációval szemléltetni. Ezt még biztosnak nem ígérem, meg kell látnom, amikor odaérek, hogy mennyire adható vissza vizuálisan egy téma, illetve meddig terjednek az én technikai képességeim azon a ponton.
|
|
|
Post by Terberius on Jan 27, 2021 19:51:09 GMT
|
|