|
Post by alex666 on Jan 10, 2021 9:31:40 GMT
nekem van egy sulyos probléma az életemben ez nem más mint a szingliség, felmentem egy társkeresőre írtam jó pár lánynak de nem válaszolt egyik sem, arra gondoltam hogy talán okkultizmussal könnyü lenne és érdeklődnék hogy valaki tud-e olyan társ bevonzó rituálét amivel kitörhetek a szingliségből?
|
|
|
Post by Terberius on Feb 12, 2021 8:57:59 GMT
Természetesen lehetséges mágiával előremozdítani a társkeresési sikereinket, viszont sok esetben ez igen nehéz tud lenni, ha valaki még nem igazán gyakorlott a mágiában. Ennek az az oka, hogy főleg amikor valaki régebb óta küszködik ezzel a problémával, ahogy te fogalmaztál "súlyos problémaként" éli meg, akkor a dolog nagyon sok negatív dologgal vegyül az emberben, mint például az önbizalomhiány, a kudarcok élménye, a célhoz fűződő görcsösség, egy rossz belsőkép, amiben már az ember elkönyvelte magában mélyen, hogy sikertelen ezen a téren. A mágia szintjén vagy egyszerű mágiával lehet ezen dolgozni vagy egy ilyen ügyekben érdemes entitás segítsége által. Ami azonban nagyon fontos, hogy mellette mentálisan is dolgozni kell ilyenkor a problémán, az önbizalomépítésén, az önkép formálásán, javításán. Ez leginkább automatikusan megtörténik, ha az entitással való munkát választod, viszont ehhez már megfelelően kell érzékelni az entitást, tudnod kell hogy kommunikálj vele. Ezért hacsak idézésben még nem vagy jártas, az egyszerű mágiát javaslom, ami mellett aktív belső munkát is végezned kell az említett területeken. A mágia akkor tud igazán szárnyalni, amikor fizikai szinten, a mindennapokban is beletesszük a munkát az elérni kívánt célhoz. Ez pedig azt is jelenti többek között, hogy aktívan helyezd magad olyan szituációba, amikben meg van a lehetősége egy társ megtalálásának. Talán érdemes élőben ismerkedni (jelen esetben ez nyilván nehezebb feladat). Elsőre nehezebb dolog odamenni valakihez, mint online ismerkedni, de ha ráveszi magát az ember és beleteszi a munkát, kifizetődőbb tud lenni, autentikusabb kapcsolatok tudnak kialakulni és több esélyed is van megismertetni magadat, mint egy online profil alapján. Egyébként azért is érdemes ismerkedni aktívan (azon túl, hogy elősegíti a sikert), hogy amikor kapcsolatba kerülsz, oda ne vidd magaddal a mostani rossz önképedet, önbizalomhiányodat, mert az szabotálhatja később a kapcsolatot. Most azon van számodra a hangsúly, hogy csak találj valakit, de az is fontos lesz később, hogy ez a jövendő kapcsolat jó is legyen. Ha dolgozol ezeken a belső dolgokon mentálisan is meg a gyakorlatban is ismerkedés által, emberekkel való tapasztalatgyűjtéssel (most itt feltételezem, hogy ilyen területen nincs sok tapasztalatod, de ezt nem tudhatom), akkor majd a megtalált kapcsolatodban is kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb ember leszel.
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Feb 12, 2021 19:38:51 GMT
Kedves Mindenki! Csak egy gyors gondolat. Tudom, hogy óvatosnak hangzik, de szerintem a mágiával vigyázni kell: a kapukra, amiket megnyitunk, a lényekre, amik felfigyelnek ránk... Elgondolkodtató film a témáról: www.youtube.com/watch?v=vvQ2ClKbRcU
Amit linkeltél, az egy horrorfilmjelenet, mely a valósággal nem összeegyeztethető. Ha a valóságról beszélünk, ott a folyamatos fejlődés, tanulás, megértés a cél. Nem fogsz semmit se tapasztalni, amíg legbelül nem állsz készen rá. Amennyiben lehetséges, mellőzzük az újakkal szembeni felesleges és alaptalan elrettentést, ugyanis a linkelt videónak semmi köze a témához.
|
|
|
Post by Terberius on Feb 13, 2021 7:38:08 GMT
Kedves Mindenki! Csak egy gyors gondolat. Tudom, hogy óvatosnak hangzik, de szerintem a mágiával vigyázni kell: a kapukra, amiket megnyitunk, a lényekre, amik felfigyelnek ránk... Elgondolkodtató film a témáról: www.youtube.com/watch?v=vvQ2ClKbRcUAmit linkeltél, az egy horrorfilmjelenet, mely a valósággal nem összeegyeztethető. Ha a valóságról beszélünk, ott a folyamatos fejlődés, tanulás, megértés a cél. Nem fogsz semmit se tapasztalni, amíg legbelül nem állsz készen rá. Amennyiben lehetséges, mellőzzük az újakkal szembeni felesleges és alaptalan elrettentést, ugyanis a linkelt videónak semmi köze a témához.
Egyébként egy jó film a Dark Song, de valóban, a készítők nem jártasak a valódi okkultizmusban. Csináltak kutatómunkát róla, ezért formailag az egyik leghitelesebb (ezt értsd úgy: a rituálék jobban hasonlítanak a valóságra szemben a legtöbb ilyen témájú filmmel), viszont amiket a film bemutat, mint "veszélyei" a dolognak, azoknak nincs közük a valósághoz, egyszerűen egy horrorfilm készítő fantáziái. Amit fel szoktak emlegetni, hogy valaki megbolondul, pszichiátrián köt ki, ezeknél az eseteknél nem az okkult praktikák okozzák a dolgot. Egyrészt ezeknek a rémtörténeteknek egy jó része nem igaz, másrészt amelyik igaz és mondjuk valakinek van is ilyen az ismeretségében, ott is garantáltan nem az okkult gyakorlat váltotta ki az őrültséget. Aki mágiát tanul az épp hogy kontrollt tanul az elméje, a gondolatai, az érzelmei felett. Ha valaki látszólag az okkultban való elmerülés alatt megőrül, ott egy eleve őrült emberről van szó, aki épp az okkultizmust szemezte ki magának, mint amiben kiélheti a skizofrén vízióit. Egyetértek Phosphophyllite-al, nem jó az új érdeklődőket elijeszteni az ilyesmikkel, azonban az is fontos, hogy ezek a témák tisztázva legyenek, szóval végül is nem baj, hogy szóba került.
|
|
|
Post by szavitri on Feb 13, 2021 7:52:27 GMT
Kedves Terberius!
Köszönöm és elnézést...Nem az ijesztés volt a célom.
|
|