Omri88
Fórum Adeptus
|
Post by Omri88 on Jul 7, 2021 22:39:23 GMT
Szia. Lehet sokan nem értenek egyet velem. Tudom durván, de legalább részemről igazat mondok. Garanciát senki nem adhat. Ha valaki csinálja ezeket tételezzük fel sikeresen, valószínű nagyjából anyagilag rendben és nincs szüksége ilyen ajánlatra. Etikus az, ha valaki segít megtanítani ezeket, így lehetőséget ad(ez lehet etikus), de nem garanciát. Vannak akik csak akkor kérnek pénzt, ha sikeres, de valójában semmit nem tesznek, nagy számok törvénye alapján van aki elintézi magának és hiszékenységből nem magának tulajdonítja a sikert. (Ilyen is lehet) Tehát itt most ehhez újratervezés kell.
|
|
|
Post by Darkwhite on Jul 8, 2021 18:48:40 GMT
Úgy gondolom helyénvaló, hogy nem vállalna senki 100%os garanciát. Ez több szempontból is vitathatatlan. Nem mondanék le erről azért, amiért nagy az esély arra, hogy nem találok senkit azon okok miatt amelyekről írtál. Azt hiszem értem amit mondassz; tehát azt vallod, hogy aki tudna az nem segít mivel nem érdeke, akinek meg igen, az egyfajta morálstatisztika szerint "segítséget" nyújtana; majd, ha összejön, akkor az ő hozzájárulásának tulajdonítanám hamisan a sikert?
|
|
Omri88
Fórum Adeptus
|
Post by Omri88 on Jul 9, 2021 17:35:25 GMT
Igen jól érted, bár nem az, hogy nem áll érdekében, inkább nincs módjában. Mágia nem különül annyira el a tudománytól vagy nem földtől elrugaszkodott dolog feltétlen. Elfogadjuk működik, de nem kell mindig megmagyarázni, önszuggesztió/=hipnózis, bebeszélés stb.-vel. Egy pszichológus, coach(mai divat) nem ad utasításokat, nem oldja meg a dolgaid, de segít végigvezetni. Ebben az alternatívnak tűnő helyzetben is ez van. Van egy pár ezer forintos e-könyv(Terebius), gyakorlati, nem rituáléra helyezi a dolgot. Rengeteg apróság jöhet közbe amit csak te tudsz megoldani számodra megfelelően. Okkultizmus ebből a szempontból intim. Mindenkinek megmaradnak titkai.
|
|
|
Post by Darkwhite on Jul 9, 2021 17:40:20 GMT
Mit tanácsolsz akkor? Hogyan induljak el?
|
|
Omri88
Fórum Adeptus
|
Post by Omri88 on Jul 9, 2021 21:06:09 GMT
Burkolt tanácsok is veszélyesek, mint például én hogy kezdtem. Vagy ha úgy kezdeném, hogy gondoltál arra....De talán ha idekevert a sors, anyagiakban nem fektetnék kezdetben bele túl sokat, mivel puding próbája az evés. hatekonymagia.com/konyv 3.450 ft elektronikus könyv pillanatok alatt megvan. Kinyomtatod, áttanulmányozod és kipróbálod. (Nekem rutin miatt 10 mp théta állapotba jutni(alfa után azonnal), kb. 140.000 forintos kütyüvel én ezt látom is, hiába a sok másik tanfolyam). Terebius nyelvezetét, fogalmait elfogadom. Gyakorlat közben sorok közt is lehet olvasni. Mentális síktól való elrugaszkodás a lényeg és a helyzetfelismerés. Azok a komplex légzési módok, fókuszálás segíteni fog, mint aki a spanyolviaszt fedezte fel(rájössz mi az amit tudsz, ráadásul tempót szeretem én is)...Ezután magadtól alakul ki egy út, amihez ragaszkodj.
|
|
|
Post by Darkwhite on Jul 10, 2021 20:01:11 GMT
Köszönöm szépen a válaszaidat, és az idődet, hogy rászántad. Minél hamarabb megvásárolom a könyvet.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 25, 2022 16:47:25 GMT
Üdvözlök minden fórumtagot!Kicsit különcködnék,ha megengeditek,a következő kérdéssel,kérdésekkel.Mi volt a neve Lucifer Nagyúrnak a történelem előtti időkben,mikor még nem volt latin nyelv?Vagy akkor még nem történt meg az a bizonyos lázadás,letaszítás,bukás?Nem hinném...Vagy kérdezhetném,nevezhetném Sátánnak,mikor még nem nevezték el imigyen a zsidók?Mi a véleményetek?És miért nincs szüksége minden halandónak holmi alantas szerződésre Vele a segítsége végett,a Vele való munka érdekében?Vagy fogalmazzak úgy Neki nincs szüksége degradáló szerződésre?....Nem bonyolítom tovább.Várom a véleményeteket,hozzászólásaitokat.Köszönöm szépen...
|
|
|
Post by godofthegods on May 23, 2022 15:02:31 GMT
Üdvözlök minden fórumtagot!Kicsit különcködnék,ha megengeditek,a következő kérdéssel,kérdésekkel.Mi volt a neve Lucifer Nagyúrnak a történelem előtti időkben,mikor még nem volt latin nyelv?Vagy akkor még nem történt meg az a bizonyos lázadás,letaszítás,bukás?Nem hinném...Vagy kérdezhetném,nevezhetném Sátánnak,mikor még nem nevezték el imigyen a zsidók?Mi a véleményetek?És miért nincs szüksége minden halandónak holmi alantas szerződésre Vele a segítsége végett,a Vele való munka érdekében?Vagy fogalmazzak úgy Neki nincs szüksége degradáló szerződésre?....Nem bonyolítom tovább.Várom a véleményeteket,hozzászólásaitokat.Köszönöm szépen... Szia! Nem értem milyen lázadás, letaszítás, bukásról beszélsz. A summerek EA-nak hívták a jezedik pedig Melek taus nak. Még sok más neve is volt. Illetve szintén nem értem milyen degradáló szerződés. Amikor beavatjuk magunkat nem Sátán "csicskái" leszünk. És valakivel lehet ott van Sátán atyánk születése óta, hisz lehet előző életében sátánista/mágus/boszorkány/stb.. volt.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 24, 2022 10:52:13 GMT
z ilyen sumér kuszaság meg a nevekkel,címekkel,minőségekkel nem mindenkinek kielégítő magyarázat,mivel semmiféleképpen nem is lehet az.Miért degradáló egy szerződés?ezt mondani kell?Röviden: mert ha nekem igazi hatalmam van,mégegyszer,Igazi,akkor nem függök senkitől-semmitől,nincs szükségem tőled semmire,segítek segíteni akarásból,emberszeretetből,felsőbb lény vagyok,mi kéne nekem tőled embertől?Mert ha kell,akkor nem vagyok sem felsőbb lény,sem barátságos,sem emberszerető,sem Nagyúr,és azt súgja valami ,hogy te tartasz fenn engem a gondolatenergiáddal,hiteddel stb.,másképp nem is léteznék talán...A csicskaságról nem nyilatkozom,ezt te említed,nem én.Sátán Atyátok pedig ott van,természetesen,egyesekkel már születésük óta,vagy lehet mindenkivel,és ha hívja az illető,akkor segít,ha nem néha akkor is....Köszönöm szépen a hozzászólásod,a megnyilvánulásod,God of the Gods !
|
|
|
Post by godofthegods on May 24, 2022 13:08:40 GMT
z ilyen sumér kuszaság meg a nevekkel,címekkel,minőségekkel nem mindenkinek kielégítő magyarázat,mivel semmiféleképpen nem is lehet az.Miért degradáló egy szerződés?ezt mondani kell?Röviden: mert ha nekem igazi hatalmam van,mégegyszer,Igazi,akkor nem függök senkitől-semmitől,nincs szükségem tőled semmire,segítek segíteni akarásból,emberszeretetből,felsőbb lény vagyok,mi kéne nekem tőled embertől?Mert ha kell,akkor nem vagyok sem felsőbb lény,sem barátságos,sem emberszerető,sem Nagyúr,és azt súgja valami ,hogy te tartasz fenn engem a gondolatenergiáddal,hiteddel stb.,másképp nem is léteznék talán...A csicskaságról nem nyilatkozom,ezt te említed,nem én.Sátán Atyátok pedig ott van,természetesen,egyesekkel már születésük óta,vagy lehet mindenkivel,és ha hívja az illető,akkor segít,ha nem néha akkor is....Köszönöm szépen a hozzászólásod,a megnyilvánulásod,God of the Gods ! Nem volt szándékomba a hitemmel fenntartani téged bármit is jelentsen ez. Csak válaszoltam, hogy régebben hogyan hívták pár információ szerint. Az okkultizmusnak persze az istenné válás a lényeg de úgy nyilvánulsz meg mintha a világ közepe lennél. "felsőbb lény vagyok, mi kéne nekem tőled EMBERTŐL?. Mert ha kell nem vagyok sem felsőbb lény...sem nagyúr." mintha te nem ember lennél. Jó szándékból válaszoltam, hisz ahogy látod a "Tagok" menüpontnál nem sűrűn jár fel ide olyan ember aki régen sokat posztolt és talán tudása által kielégítőbb választ tudott volna adni.
|
|
|
Post by marot14 on Aug 26, 2024 16:06:17 GMT
Üdvözlök mindenkit! Csak most csöppentem bele ebbe a világba és rátaláltam a youtube csatornára ahol megnéztem az összes videót és nagyon megfogott az ott hallottak, illetve a mögötte lévő tudás. Viszont én úgy látom, hogy elég inaktív ez a fórum és videók sincsenek már egy ideje sajnos. Az lenne a kérdésem, hogy vannak még itt esetleg aktív tagok akiktől lehetne tanulni illetve tanácsot kérni? Esetleg a tanfolyam működik még?
A válaszokat előre is köszönöm!
|
|