|
Post by godofthegods on Nov 6, 2022 14:15:52 GMT
Sziasztok! Pár hete futottam bele V.K. Jehannumba (innentől Vidian), és elképesztő Gnózisokkal találtam szembe magam, mint például a Lélek aspektusai mint: Árnyék,állat, felsőbb én, Metagod, igazi név. Ő ezeket mind a lélek aspektusainak tekinti és elképesztő dolgokat tud velük csinálni. A JoS azt állitja róla, hogy a rituáléi isten káromlóak, a qliphoth miatt, de valjuk be a JoS ilyen szempontból nem a leg megbízhatóbb. Szóval hozzátok szeretnék fordulni, hátha van valakinek itt konkrétabb véleménye róla, és a rituáléiról. Ami úgy különb a rituáléiban, hogy a legtöbbszőr invokál entitásokat (az én megfigyeléseim szerint, vagy lehet csak a jó kapcsolatai miatt szállják meg, mivel vannak videói idézésekről és abban szinte mind megszállja az adott démon.), illetve sokat foglalkozik angyalokkal is. A google forditó szerint görög nyelvű a rituálékhoz használt chantsok, mantrák nyelvei(biztos Más nyelven is van) viszont nagyon érdekes, és inkább félelmetes a rituáléi, így külső szemszögből. www.youtube.com/watch?v=oGw07szsgXg&t=1s Szóval várom a véleményeket.
|
|