Josh
Fórum Újonc
|
Post by Josh on Nov 12, 2017 23:17:50 GMT
Sziasztok. A fluidikus szubtilis allapotokat szeretnem megismerni, kifejleszteni. Profan modon fogalmazva kepes vagyok minden testi erzekszervem kikapcsolni, illetve teljes mertekben erezni a szubtilis testemet. A hangok mar nem a fulemei, a szinek mar nem a szememei stb.. Egyszer ebben az allapotban elkezdtem erezni, hogy kilebegek a testembol. Az elmeny, annyira meglepett, hogy felelmemben visszaestem a testembe. Tulajdonkeppen ebben a testkilepesi allapotban fellepo felelem megakadalyoz a tovabblepesben. Tisztaban vagyok vele, hogy ez csupan az ismeretlentol valo felelem es nem tartom megalapozottnak. Mintha egy embert aki a kozepkorban elt beleultetnek egy mai szemelyautoba. Nem veszelyes ellenben biztos felne mert ismeretlen szamara. Mit tanacsoltok, hogy kuzdhetnem ezt le es meg mit tanacsoltol a testkilepes megvalositasa erdekeben. Koszonom a segitseget. Udvozlettel Josh
|
|
|
Post by Terberius on Nov 13, 2017 13:34:26 GMT
Mi alapján dolgozol, melyik könyv, útmutató stb. alapján tanulod? Hányszor gyakoroltad, mióta egyszer elérted a kilebegés állapotát? Gyakran érzed, hogy közel jársz?
|
|
Josh
Fórum Újonc
|
Post by Josh on Nov 13, 2017 17:40:20 GMT
Tulajdonképpen éve óta csinálom a gyakorlatokat. A gyakorlatokra tulajdonképpen ráéreztem sok sok kísérletezés után. Esti elalvás előtti szórakozásommá vált. Az meglepett amikor a Bevezetés a Mágiába c. könyvben konkrétan többször olvastam vissza a saját technikám elemeit. Továbbá Julius Evola - A hermetikai tradíció szimbólumai, doktrínája és királyi művészete olvastam, abból is rengeteg személyes élményre ismertem rá. Nem minden este fő célom elérni ezt a közeli állapotot csupán gyakorlatozgatok. Ellenben ha úgy állok neki, hogy akkor most tényleg nem akarok elaludni, hanem komolyabb hozzáállással végigmenni az eddig bejárt úton, akkor ha egy kicsit fáradt a testem, szinte 100 százalék, hogy elérem a fent leírt állapotot. A kilebegés óta is szinte minden este játszok vele, többször hozzáláttam komolyabban is. A gond a félelem, ami ilyenkor létrejön. Egy idő után inkább megállok nehogy baj legyen, tehát ne próbálkozom tiszta "erőből" mert feltételezem, hogy sikerülne. Lehet, hogy gyáva nyúl vagyok sőt.. Jelenleg úgy igyekszem fejlődni, hogy a hétköznapokban kondicionálom magam arra, hogy egy ilyen esemény ne meglepő vagy ijesztő legyen, hanem teljesen természetes. Ja igen és még találtam egy anyagot sátáni meditációk néven. Abban is van "transzba esési" útmutató, ami a "létrán lemászás" technikáját ecseteli. Utána ugrasz a létráról. Na én rögtön az ugrással kezdem, vagy afféle "tengerben való süllyedéssel". Nekem így jobban ment, illetve mentálisan átpozicionálni a testemet, mindezekelőtt tudatosan afféle bénító mezőt küldök az érzékeimre. Nyilván nem a szó szerinti értelemben "mező" csupán metaforikusan így tudom a legjobban megközelíteni. Lehetséges, hogy még nem teljese oldódtam el a testemtől tehát lehet, hogy ezért zuhanok vissza a testbe. Illetve egy dologban még nem vagyok biztos. Ugye ezzel a módszerrel tulajdonképpen tudatos álomba is le tudok menni. Hol az útelágazódás a kettő között? Álom állapot bent a saját virtuális teredben, vagy testkilépés? Köszönettel Josh
|
|
|
Post by Terberius on Nov 19, 2017 20:19:35 GMT
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok josh, sok elintéznivalóm volt az elmúlt héten. Nos, bele fogok olvasni ezekbe a könyvekbe, mert ha anno olvastam is, már nem emlékszem, hogy melyik technikákat említik ezekben. Addig is én úgy látom, hogy rátapintottál a lényegre, érzelmileg fel kell készítened magad. Az nagyon jó, hogy érzed, hogy közel lennél hozzá, ha teljes "erő"bedobással csinálnád. Úgy érzem felvethető, hogy itt a te problémádra a megoldás a hozzáállás kérdése. Ismered azt az érzést, amikor biztonsági zónádon kívülre helyezed magad, hogy átlépd egy személyes határodat? Pl. leugrasz egy jó pár méter magas ugródeszkáról, miután sok vacillálás után egy "egyszer élünk" lendülettel elrugaszkodsz. Ez az a hozzáállás, amit egyelőre a józan paraszti eszem és a mindenféle területen szerzett tapasztalatom tanácsolna. Tartsd fejben, hogy a későbbi éned még hálás lesz a vakmerőségért. De ettől függetlenül bele fogok nézni a könyvekbe is, hátha egy másik megközelítésből is látni fogom a problémádat. Sok sikert addig is!
|
|
Josh
Fórum Újonc
|
Post by Josh on Nov 22, 2017 0:02:25 GMT
Nagyon szépen köszönöm a segítséged Igyekezni fogok
|
|
|
Post by Narshada on Feb 26, 2018 20:54:19 GMT
Josh, sikerült azóta elérned a kilebegést?
|
|