|
Post by Terberius on Nov 19, 2017 21:08:02 GMT
Amikor huzamosabb ideig dolgozol egy entitással, tehát többször megidézed, ismerkedsz a jelenlétével stb. - bár sokszor ehhez egy megidézés is elégséges -, akkor tapasztalhatod, hogy akkor is veled van, amikor a rituálén kívül vagy a mindennapi dolgaidat intézve.
Hogyan?
1. Jelek által: - Ezt főként annak tanácsolnám, aki még nem tudja érzékelni egy entitás jelenlétét, amikor megidézi, ilyenkor érdemes figyelni, hogy napközben milyen véletlenszerű szavakat, mondatokat, képeket stb. kap el a szemed, füled vagy akármilyen érzékszerved. Én rengetegszer kaptam választ a kérdéseimre egy-egy reklámtábla formájában vagy egy utcán mellettem elhaladó idegen szófoszlányaiból. Szóval igazából ezt a fokozott figyelmet mindenkinek ajánlanám, nem is csak annak, aki most kezdi.
2. Ráhangolódással: - Ez gyakorlatilag mondható egyfajta invokációnak. Csak épp nem a klasszikus értelemben vett módszereket használva, hanem bárhol, bármikor vagy napi teendőid során, állj meg, nyugtasd le kissé a testedet és a kavargó gondolataidat, majd kezdd el hívni magadban az entitást, akivel épp dolgozol. Ha kellően rá tudsz hangolódni, érezni fogod, ahogy belép a jelenléte a testedbe vagy a téged körülölelő térségbe. Ez azoknak ajánlatos, akik már tudják érzékelni egy entitás jelenlétét például egy rituálé alkalmával, és meg is tudják különböztetni, hogy ez a jelenlét épp melyik entitásé - persze ez csak akkor aktuális, ha már több entitással is dolgozott az ember.
3. Kéréssel: - Egyszerűen, szimplán, ha a tanácsára van szükségünk, csak kérjük. Itt is fontos kihangsúlyozni, hogy a legeredményesebb, ha már gyakorlott az ember az entitások jelenlétének érzékelésében, DE ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, ugyanis ha nem is tudod még őket érzékelni, az első, jelek általi érzékelés formájában még mindig működhet a kommunikáció. Sőt, valószínű, hogy az entitás leginkább majd úgy próbál elérni hozzád, ha tudja, hogy másképp még nem tudod érzékelni.
Én leginkább a 2. és 3. módszert szoktam kombinálni, de a jelek általi válaszhoz is folyamodom néha, ha épp valamiért megerősítésre vagy egyértelműsítésre van szükségem - bár egy erős kapcsolat kialakítása után ez ritka.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 18, 2019 11:52:00 GMT
Én azt ajánlom mindenképp hangolódj rá és próbálj megismerkedni veled, amennyire a jelenlegi érzékelésed engedi. Nyilvánvalóan ha sikerül egy szilárd asztrális kivetülés, ott elég konkrétan be tud mutatkozni számodra, de természetesen más módja is van ennek. Egyszerűen meditálhatsz a jelenlétén, felidézheted magadban azt a formáját, ahogy megjelent neked és azt az érzést, ami hozzá köt téged. Amikor sikerült lecsendesíteni a gondolataidat és ráhangolódni az entitásra, egyszerűen kérdezd meg ki ő, ezután pedig várj és csak türelmesen merülj el a hipnagóg tudatállapotban. Vagy még akkor fog neked mondani egy nevet, megjelenik, vagy mond valamit magáról, felsejlik egy szó vagy egy mondat, de az is lehet, hogy az elkövetkezendő pár napban véletlenszerűen egyszer csak megragad a szemed egy entitás nevén egy weboldalon például és érezni fogsz valami erőteljes kapcsolódást, mint ahogy az szokott lenni, amikor észreveszünk egy szinkronicitást.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 18, 2019 15:41:28 GMT
Ezek alapján nekem egész biztosnak tűnik, hogy ő lehet az. Ha egyszerűen megkérdezed tőle, hogy ő az Őrződémonod, az entitás, aki fel akarja venni veled a kapcsolatot, abban nincs semmi sértő. Minden a szándékon múlik, ezt maguk az entitások is sokszor kihangsúlyozzák.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 18, 2019 22:34:01 GMT
Sziasztok! Nemrég végeztem el remélhetőleg az első sikeres kapcsolatfelvételt Shax-al! 2 fekete gyertyát gyújtottam meg egy füstölőt. A pecsét nézése közben kb 10 percig nem történt semmi aztán a pecsét vonalai elkezdtek eltűnni majd egyes pontok körvonalai kicsit aranyazottá váltak majd mintha hullámzott volna a pecsét. Bíztam benne, hogy itt van és tisztelettel feltettem neki a kérdést, hogy itt van e? És egyszer csak az egyik szobából egy kattanás hallatszott és jólesően elkezdtem bizseregni főleg a hátam és a karom. Elmondtam neki a kérésemet majd pár kérdést. Az egyik az volt, hogy ő e az őrdémonom és kisvártatva újból az a bizsergés fogott el. Sajnos nem még nem láttam az alakját és nem hallottam konkrétan a hangját. Felajánlottam a füstölőt, adtam egy kis vért és megígértem neki hogy hírnevet szerzek neki úgyhogy ezért is osztottam meg ezt itt. Mi a véleményetek erről?
|
|
|
Post by Terberius on Nov 19, 2019 21:43:45 GMT
Minden jel, amit leírtál azt jelenti, hogy tökéletesen működött a rituálé. Főleg elsőre ezek nagy eredmények, egyértelmű válaszokat kaptál. A pecséten eltűnő vonalak, majd aranyozottá válása és hullámzása igen látványos jelei, hogy kinyílt a pecsét, jelen volt Shax. Sokaknak nem is ennyire látványos általában a pecsét kinyílás, főleg az elején. A hirtelen kattanás egy tipikus módja a kommunikációjuknak, amikor még nem elég kifejlettek az asztrális érzékeink vagy nem vagyunk elég mély tudatállapotban, ilyenkor a fizikai környezetünkön keresztül válaszolnak. A bizsergés szintén egy tipikus jel, még gyakoribb is, mint a fizikai zajok. Ha az ember ráérez és elfogadja a kommunikációnak ezt a módját, sokszor folytonosság válik náluk a bizsergésen keresztüli válaszadás. Néhány embernek konkrét testrészén tapasztalható ez, például sokaknak a fülében van egy bizsergés, sípolás vagy csak egyfajta rezonáló érzet, hanghatás.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 19, 2019 21:56:30 GMT
Ezek alapján neked is sikeres volt a kapcsolatfelvétel, igen.
|
|
|
Post by jassiry on Jan 5, 2020 0:07:10 GMT
Sziasztok! A mai nap ismét sikeresen vettem fel a kapcsolatot Belial Királlyal! Hírnevet is ígértem neki, úgyhogy tudjatok róla, hogy mekkora hatalma, tudása van és milyen segítőkész!
|
|
|
Post by gyorgy777 on Apr 8, 2020 11:58:19 GMT
Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy magamra tetováltattam kettő démon pecsétjét.Ez gond lehet-e ha más démont idézek?
Idézés közben halottam olyat(hangot) mintha egy óriási madár leszállt volna mellettem(ezt a hangot nem tudja semmi utánozni,tökéletes volt)...a kérdésem:mért nem halóm Őt ha kérdezek valamit tőle? És honnan tudom hogy Ö-e az őrző démonom? A választ(ókat) előre is köszönöm!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 8, 2020 12:29:10 GMT
Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy magamra tetováltattam kettő démon pecsétjét.Ez gond lehet-e ha más démont idézek? Idézés közben halottam olyat(hangot) mintha egy óriási madár leszállt volna mellettem(ezt a hangot nem tudja semmi utánozni,tökéletes volt)...a kérdésem:mért nem halóm Őt ha kérdezek valamit tőle? És honnan tudom hogy Ö-e az őrző démonom? A választ(ókat) előre is köszönöm! "Ez gond lehet-e ha más démont idézek?" nem. Mindig a valódi szándékaid vannak figyelembe véve. "kérdésem:mért nem halóm Őt ha kérdezek valamit tőle?" Érdemes komoly kérdéssel/céllal fordulni hozzá. Amíg nincsenek kiéleződve az érzékeid, addig nem fogod hallani. Először érdemes az érzésre, intuícióra koncentrálni, vagy az életben megmutatkozó jelekre. "És honnan tudom hogy Ö-e az őrző démonom?" Az őrző felfedi magát, ha eljön az ideje. Érdemes addig tanulmányozni a Démonokat, esetleg asztrológiai kapocs alapján nézni őket. De addig is tudsz dolgozni vele, amíg nem tudod a valódi kilétét. Rendszeres meditáció az érzékeken/fejlődés a kulcs.
|
|
|
Post by gyorgy777 on Apr 8, 2020 13:43:17 GMT
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nem tudom linkelhetek-e be you-tube videót...ezt kell ismételni 108-szór:"Tasa Alora Foren Astaroth" Ezzel csak azt szeretném kérdezni hogy ez a fajta meditáció jó?Én jól érzem magam mikor csinálom...sőt,annyira boldognak érzem magam hogy libabőrös leszek:) Örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt ahol olyan emberekkel beszélgethetek akik nem néznek hülyének!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 8, 2020 14:06:24 GMT
Ez inkább idézés/Astaroth invokálása, mintsem meditáció.
|
|
|
Post by gyorgy777 on Apr 8, 2020 14:19:47 GMT
A 108 mit jelent,mármint hogy ennyiszer kell kimondani?!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 8, 2020 15:33:59 GMT
6+6+6=18 (108) 6x18 = 108 6x6x6=216 216 fele 108
Shiva (108) + Shakti (108) = 216
Valójában a 216 ezért erősebbnek bizonyul.
|
|
|
Post by gyorgy777 on Apr 9, 2020 18:45:30 GMT
köszönöm!!!
|
|
|
Post by gyorgy777 on Apr 18, 2020 10:01:36 GMT
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy álmomba is beszélhetnek hozzám az általam megidézett Démonok(Istenek)?
|
|