|
Post by Draconid on Nov 24, 2017 11:14:37 GMT
Hello érdeklődnék, hogy esetleg tudtok-e valamilyen univerzális védő szimbólumot ami véd az ártó lelkektől gondolok én pl Salamon Hexagramjára. Köszi a választ.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 25, 2017 14:36:10 GMT
A pentagram egy kifejezetten erős védelmező szimbólum.
De egyébként ajánlanám a rendszeres védelmező rituálék, meditációk beiktatását a mindennapokba, mert tapasztalatom szerint annál nincs erősebb védelem, mint az energiád rendszeres felhasználása eme célhoz.
|
|
|
Post by Narshada on Feb 26, 2018 20:52:00 GMT
Szóval ha egy pentagram nyakláncot hordok vagy más kiegészítőt ezzel a szimbólummal, az védelmet fog nyújtani?
|
|
|
Post by Terberius on Mar 3, 2018 2:06:49 GMT
Szóval ha egy pentagram nyakláncot hordok vagy más kiegészítőt ezzel a szimbólummal, az védelmet fog nyújtani? Igen, a pentagram többek között az energia korona csakrán keresztüli beáramlását jelképezi, földeli az energiát, illetve védelmet nyújt. Mindezen erői azonban sokkal hatásosabbak, ha ezen tárgyainkat, kiegészítőinket megtöltjük energiával. Ezt rituális keretek közt is megtehetjük vagy egy egyszerűbb formájú vizualizálás keretein belül. Én személy szerint inkább a rituálé felé hajlok, az egész ünnepies jellege és érzelmi töltete miatt hatékonyabbnak bizonyulhat a folyamat.
|
|
|
Post by Narshada on Mar 7, 2018 18:35:12 GMT
Szóval ha egy pentagram nyakláncot hordok vagy más kiegészítőt ezzel a szimbólummal, az védelmet fog nyújtani? Igen, a pentagram többek között az energia korona csakrán keresztüli beáramlását jelképezi, földeli az energiát, illetve védelmet nyújt. Mindezen erői azonban sokkal hatásosabbak, ha ezen tárgyainkat, kiegészítőinket megtöltjük energiával. Ezt rituális keretek közt is megtehetjük vagy egy egyszerűbb formájú vizualizálás keretein belül. Én személy szerint inkább a rituálé felé hajlok, az egész ünnepies jellege és érzelmi töltete miatt hatékonyabbnak bizonyulhat a folyamat. Aha, értem, akkor ezt mindenképp el fogom végezni, ha ilyen kiegészítőt hordok. Köszönöm a magyarázatot!
|
|
|
Post by Terberius on Mar 9, 2018 13:32:36 GMT
Szívesen!
|
|
|
Post by Vampicus on Mar 16, 2018 18:51:33 GMT
Mindegy, hogy normál vagy fordított pentagram-e?
|
|
|
Post by Chuck on Mar 17, 2018 0:16:09 GMT
Ez kicsit hitrendszer kérdése is, de felfelé és lefelé álló pentagramról is szokás mondani, hogy védelmező szimbólum.
|
|
|
Post by Vampicus on Mar 17, 2018 0:19:52 GMT
Akkor melyiket ajánlatosabb?
|
|
|
Post by Chuck on Mar 17, 2018 0:28:29 GMT
Leginkább amelyik közelebb áll a te hitrendszeredhez. Mert az egyértelműen befolyásolja a hatásfokát.
|
|
|
Post by Vampicus on Mar 17, 2018 0:34:12 GMT
Értem. Kösz!
|
|