|
Post by Chuck on Nov 26, 2017 23:04:24 GMT
Itt mindenki leírhatja, hogy mit csinál, amikor épp nem az okkultizmus rejtelmeiben merül el. Vagy akár mik azok a tevékenységek, amiket vegyít a mágiával. Bármi jöhet, ismerjük meg jobban egymást!
|
|
|
Post by TheJames on Nov 27, 2017 15:08:48 GMT
Hát mostanában főleg bulizás, most élem azokat az éveket.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2019 15:41:10 GMT
Egyébként, akinek nincs profilképe, annak addig egy O betű van a helyén, de ez csak véletlen egybeesés, vagy szándékosan az Opeth együttes kezdőbetűje?
|
|
|
Post by Chuck on Nov 2, 2019 16:12:17 GMT
Csak egy véletlen egybeesés, de jó észrevétel.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2019 21:12:17 GMT
Én nagyon megszerettem ezt a fórumot, és örülnék neki, ha ténylegesen aktivizálni is tudnánk a későbbiekben. Rám számíthattok.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 3, 2019 21:20:07 GMT
Én nagyon megszerettem ezt a fórumot, és örülnék neki, ha ténylegesen aktivizálni is tudnánk a későbbiekben. Rám számíthattok. Ennek nagyon örülünk!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 9, 2019 15:56:15 GMT
Lezajlott tegnap a szalagavató, úgyhogy valamennyivel több időm lesz a fórumhoz
|
|
|
Post by Chuck on Nov 10, 2019 12:25:33 GMT
Szuper.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 14:26:10 GMT
Hobbi szinten én is. Gitáron, elektromos gitáron, szintetizátoron, tangóharmonikán, és kisebb hangszereken (okarina, szájharmonika és doromb). De a legjobban egy másik művészeti területhez értek, a rajzoláshoz
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 14:36:48 GMT
Unalmamban karakterrajzokat, és tájképeket firkálgatok golyóstollal, valamint rajzolok digitálisan. Ha megbolondít a szerelem, akkor portrét is Ritkán pedig festek is. Az ötlet van, hogy saját, de általában videojátékok vagy az ősiség elemei ihletnek meg
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 15:05:59 GMT
A Legend of Zelda és a Chrono Trigger az a két játék, amelynél ezek mind igazak. Nagyszerű a történet és az atmoszféra
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 15:27:53 GMT
Ezek közül mindkettő japán szerzemény. A Zelda szinte mindegyik platformra van, a Chrono pedig SNES-re. Van még egy stratégiai játék, ami nagyon a szívemhez nőtt, a működése, grafikája és a zenéje miatt. Ez pedig a Heroes of Might and Magic III. Ebből még azt is el tudom képzelni, hogy egy fórumos party-t is indíthatunk idővel
|
|
|
Post by Terberius on Nov 15, 2019 20:50:30 GMT
Mostanában pont belevetettem magam a rajzolásba. Az inspirált, hogy megörökítsem hozzávetőlegesen néhány entitás megjelenését, akikkel kapcsolatban állok. Hosszútávon ha kitartóan gyakorlom, lehet, hogy elfogadható szinten még lehetnek belőle különböző ábrázolások a fórum és a csatorna projektjeihez kapcsolódóan, de ez egy nagy "HA".
Hopp egy kis szinkronicitás. Ahogy olvastam a beszélgetéseteket, a Heroes of Might and Magic III ugrott be hirtelen, erre a második oldalra lapozva lám itt van. A játék hangulata és világának ábrázolása igen megfogott annak idején, a mechanizmusát leszámítva talán ennek is sok köze van ahhoz, hogy mai napig a széria legjobbjának tartják. Számomra azok közé az alkotások közé tartozik, amik megmozgatják az ember fantáziáját. Tudni illik konkrétan ennek a játéknak van némi köze ahhoz, ahogy annak idején elkezdtem kutakodni az okkultizmusban. Egyszerűen volt valami túlvilági vonzata az angyalok szerepeltetésének, az Inferno világának, ennek hatására pedig el is kezdtem egy fantázia történetet írni. Ez pedig azt eredményezte, hogy elkezdtem a valóságos forrásokat kutatni ezekben a témákban, aztán egyik dolog követte a másikat. De a mai napig varázslatos érzés tölt el, amikor azt a nyarat felidézem, amikor igazán kezdett kitárulkozni számomra az okkultizmus, és ez sokban köszönhető ennek a játéknak, bármilyen viccesen is hangozzon.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 21:13:54 GMT
Nem, ez nem csak vicces, hanem gyönyörű is egyben. Nem mondom, hogy annyira büszke vagyok rá, de három éves korom óta játszom vele. A játékok jöttek-mentek, de ez az egy maradt. Ma is elindítottam egy kicsit, de már nem igazán köt le, csak akkor, ha valaki mással játszok. Szóval, ahogy mondtam, részemről áll a multiplayer Engem a konkrét okkultizmusba az antiszemitizmus vezetett (és az összeesküvés-elméletek), a "Hogyan ismerjük fel és azonosítsuk a zsidókat" c. pdf-ben egy link segítségével eljutottam a JoS-ra, ami csak tovább fokozta ezt, de ezen a nyáron a lehető leglejjebb csillapodott bennem. A spiritualitás előtt a telekinézis volt az egyetlen, ami érdekelt engem. Továbbá, ahogy a játékban fejlesztettem a hőseimet, mindig a saját képemre formáltam őket. Olyan embereket képeztem, akik mind a fizikai világban, mind a magasabb síkokon ki tudják fejteni az erejüket. Sosem volt egyszerű harcos vagy mágus. Ez a célom is. A testet és a lelket egyaránt fejleszteni. Mérleg vagyok, tehát a Vénusz az uralkodó bolygóm. Ez a bolygó pedig a szívcsakrához kapcsolódik - ráadásul a csillagjegy és a csakra is levegő elemű -, melyben összeér az "alsó és felső világ" az emberben.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 18, 2019 19:46:45 GMT
Arra gondoltam, hogy elkészítem a Discord csoportot, kezdetnek esetleg valami kisebbet, vagy ideigleneset. Lényeg ugye, hogy közelebbről is megismerhessük egymást, Valamint nem hiszem, hogy itt be lehet-e vezetni bármilyen eseményt napra vagy órára időzítve. Erre nagyobb esélyt látok Discordon. Az az ötletem támadt, hogy kiírom, vagy bottal kiíratom az aktuális bolygóállásokat, házakban elfoglalt helyüket, esetleg az éppeni planetáris órákat, amelyek segíthetnek az időzítésben és a mágia hatékonyságában
|
|