|
Post by jassiry on Nov 18, 2019 20:08:09 GMT
Na ez egy jó hír! Akkor tudunk majd szóban is kommunikálni egymással!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 18, 2019 21:19:14 GMT
Kész. Itt lehet fiókkal belépni: discord.gg/6Jg4tgFEgyelőre csak egy hang és chat szoba van, hirtelen telefonról ennyit tudtam összedobni, majd fejlesztgetem.
|
|
|
Post by waffen on Mar 26, 2021 0:00:55 GMT
Mostanában pont belevetettem magam a rajzolásba. Az inspirált, hogy megörökítsem hozzávetőlegesen néhány entitás megjelenését, akikkel kapcsolatban állok. Hosszútávon ha kitartóan gyakorlom, lehet, hogy elfogadható szinten még lehetnek belőle különböző ábrázolások a fórum és a csatorna projektjeihez kapcsolódóan, de ez egy nagy "HA". Hopp egy kis szinkronicitás. Ahogy olvastam a beszélgetéseteket, a Heroes of Might and Magic III ugrott be hirtelen, erre a második oldalra lapozva lám itt van. A játék hangulata és világának ábrázolása igen megfogott annak idején, a mechanizmusát leszámítva talán ennek is sok köze van ahhoz, hogy mai napig a széria legjobbjának tartják. Számomra azok közé az alkotások közé tartozik, amik megmozgatják az ember fantáziáját. Tudni illik konkrétan ennek a játéknak van némi köze ahhoz, ahogy annak idején elkezdtem kutakodni az okkultizmusban. Egyszerűen volt valami túlvilági vonzata az angyalok szerepeltetésének, az Inferno világának, ennek hatására pedig el is kezdtem egy fantázia történetet írni. Ez pedig azt eredményezte, hogy elkezdtem a valóságos forrásokat kutatni ezekben a témákban, aztán egyik dolog követte a másikat. De a mai napig varázslatos érzés tölt el, amikor azt a nyarat felidézem, amikor igazán kezdett kitárulkozni számomra az okkultizmus, és ez sokban köszönhető ennek a játéknak, bármilyen viccesen is hangozzon. Azóta hogy megy a rajzolás? Engem is ez motivál, csak addig nem jutottam még el, hogy lássak egy entitást.
|
|