Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 1, 2018 7:26:37 GMT
Tökéletes Újjászületést Ostara Ünnepén Mindenkinek!
|
|
|
Post by jassiry on Mar 6, 2019 18:58:44 GMT
Sziasztok!
Engem is érdekel az akadémiai képzésetek. Én is szívesen részt vennék rajta, amint lehetőség nyílik rá! Amint indítjátok az új csoportot, kérem szóljatok!
Előre is köszönöm a segítséget!
Tisztelettel:
Jassiry
|
|
|
Post by Emericus on Nov 29, 2019 13:30:03 GMT
Sziasztok,
szeretnék jelentkezni az akadémiába.
köszönöm
|
|
|
Post by Terberius on Nov 29, 2019 21:02:58 GMT
Sziasztok, szeretnék jelentkezni az akadémiába. köszönöm Köszönöm, hogy jelezted jelentkezési szándékod! Nemsokára decemberben megnyílik az Akadémia.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 30, 2019 13:05:40 GMT
Terberius Úr! Érdeklődök, hogy a tanfolyam az élőben vagy online közvetítéssel fog zajlani?
|
|
|
Post by jassiry on Nov 30, 2019 13:12:48 GMT
Attól, hogy privát fórumon belül vesszük fel a kapcsolatot az nem jelenti azt, hogy erre élőben se lehetne sort keríteni. Úgy gondolom, hogy szemtől szemben sokkal eredményesebben lehet haladni.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 30, 2019 14:57:36 GMT
Azt fontos tisztáznom, hogy a nemsokára induló tanfolyam nem pont ugyanaz a dolog, mint az Akadémia volt anno. De valóban, ez is online fog történni privát fórumokon. Viszont itt nem a személyes tempó és igények a dolog formája, mivel úgy találom hatékonyabb metódus egy konkrét anyagot összeállítani, ami egy olyan magját elmélyíti a mágiának a résztvevőben, hogy azt igazából magával viheti minden különböző további területre, amit meg szeretne még tanulni. Tehát itt egy nagyon konkrétan kidolgozott, egységes anyag van. Ami a tempót illeti, itt pont azon lesz a hangsúly, hogy rendszeres napi gyakorlatok lesznek kiszabva leckékhez fűződően (és azok mellett is), amik felépítik a tanuló mágikus erejét. Szükséges lesz ehhez a tanulókkal való minden napos kommunikáció, hogy mindenkit gyakorlatban tartsunk és egymást is motiválják a tanulók.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 30, 2019 21:38:02 GMT
Üdvözlet mindenkinek!Szeretnék jelentkezni az Akadémiára,ha lehet.Köszönöm szépen.
|
|
|
Post by Terberius on Dec 8, 2019 3:27:51 GMT
Megnyílt újra az Akadémia!
Jövő keddtől elkezdődik az első tanfolyam, itt lehet jelentkezni, akit érdekel:Mágia Tanfolyam
|
|
|
Post by Emericus on Dec 8, 2019 8:37:28 GMT
Szasztok,
Szeretnék jelentkezni az akadémiára.
Köszönöm
|
|
|
Post by Terberius on Dec 8, 2019 10:42:53 GMT
Aki korábban rendelt már tőlünk és szeretne jelentkezni a tanfolyamra, az kérem jelezze, mert számukra kedvezményes a képzés!
|
|
|
Post by Emericus on Dec 8, 2019 11:03:53 GMT
Én is megrendeltem már mind a két könyvet.
|
|
|
Post by jassiry on Dec 8, 2019 11:42:01 GMT
Én is megvettem már az első könyvedet!
|
|
|
Post by Terberius on Dec 24, 2019 13:16:32 GMT
Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársamnak!
Ez egy jó alkalom, hogy az ünnepi hangulat, a hagyomány szelleme feltöltse életünket egy kis mágikus érzéssel.
|
|
|
Post by Emericus on Dec 26, 2019 18:30:51 GMT
Kellemes ünnepeket.
|
|