|
Post by jassiry on Dec 27, 2019 7:40:53 GMT
Viszont Kívánom Nektek is!
|
|
|
Post by tina093 on Jan 5, 2020 10:34:54 GMT
Lehetne valahogy tisztázni, hogy pontosan mit lehet megtanulni az Akadémián?
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Jun 25, 2020 10:40:25 GMT
Lehetne valahogy tisztázni, hogy pontosan mit lehet megtanulni az Akadémián?
Szia!
Az akadémián a mágia alapjait lehet megtanulni. Ide tartozik az energia összegyűjtése és irányítása, az, hogy hogyan végezz el egy mágikus munkát, mire figyelj, hogyan vezesd le őket, milyen mentalitással éld a mindennapjaid, hogyan szoktasd magad ezekhez, stb. Voltaképp gondosan összegyűjtött gyakorlatokból áll, ami kezdőknek feltétlen segítséget tud nyújtani. 2 hónapon át, heti 2 alkalommal kapsz leckét, lényeges lépésekkel összefoglalva. Ezek azért jók, mert tudsz mire építeni. Még akkor is jó, ha már végeztél mágikus munkálatokat és vissza szeretnél zökkenni ebbe az egészbe. A leckék után talán frissnek érezheted a tudásod és fejlesztheted tovább azt. Emellett persze a zárt csoportokban, amikbe az Akadémia résztvevői kerülnek, kérdéseket is tudnak feltenni egy adott témával kapcsolatban, amikre választ is kapnak.
|
|
|
Post by alex666 on Aug 19, 2020 17:18:38 GMT
szeretnék én is jelentkezni az akadémiára ės azt szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerül, vagy ez ingyenes?
|
|
|
Post by szachmet on Aug 13, 2021 13:31:30 GMT
Megnyílt az Akadémia - Sajátítsd el a mágia gyakorlatát! Ha szeretnéd megtanulni a mágia használatát, de nem tudod hol és hogy kezdd, most itt a lehetőség, hogy valaki megtanítson lépésről-lépésre. Az újonnan létrehozott Akadémia témakörön belül privát fórumok keretein belül minden jelentkezőt megtanítunk ezekre az ismeretekre, az illető tempójára és személyes igényeire szabva, s fejlődését végigkísérve. Ha érdekel ez a lehetőség, jelezd itt vagy küldj egy privát üzenetet nekem vagy Chucknak és rövidesen megkezdjük képzésedet!
|
|
|
Post by szachmet on Aug 13, 2021 13:33:02 GMT
Üdv mindenkinek! Él még ez a fórum? ☺️
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Sept 8, 2021 22:39:08 GMT
Üdv mindenkinek! Él még ez a fórum? ☺️ Ameddig létezik a fórum, addig él. Üdv!
|
|
zohar
Fórum Újonc
|
Post by zohar on Oct 20, 2021 11:47:29 GMT
Üdvözletem!
Hol tudok jelentkezni a tanfolyamra?
|
|