|
Post by TheJames on Feb 23, 2018 12:21:21 GMT
1. bejegyzés
Tavaly November
Egyik este elmentem bulizni, ezért későn feküdtem le és ezért pár óra alvás után felébredtem a reggeli zajokra, megreggeliztem, elkezdtem nézegetni videókat, de nagyon fáradt voltam és visszafeküdtem. Aztán volt egy álmom, amiben régi osztálytársaimmal vadásztunk a Szaharában. Valahogy rájöttem egyszer csak, hogy álmodom! És akkor átalakult az álom egy tárgyaló szobává Smith ügynökkel és ilyen Mátrix-szerű volt az egész meg életszerűbb, mint más álmok.
Ezután felébredtem és volt egy tévébredésem! Vagyis elindultam kifelé a házból és még egyszer felébredtem.
Ahogy itt a fórumon elmagyarázták nekem, ez lehetett az első tudatos álmom!
|
|
|
Post by Narshada on Feb 23, 2018 16:35:14 GMT
Na, gratula! Én még nem foglalkoztam LD-el, de el kezdett érdekelni engem is, lehet hogy beleugrok. Ilyen tévébredésem amúgy már volt nekem is, de sima álomban. Te tervezed folytatni a LD-elést?
|
|
|
Post by TheJames on Feb 23, 2018 19:30:05 GMT
Igen, akarom folytatni, de ez csak véletlen történt meg. Meg kell tanulnom rendesen, hogy direkt is tudjak tudatosan álmodni.
|
|
|
Post by Narshada on Feb 24, 2018 22:01:19 GMT
Na király, akkor szálljunk rá mindketten!
|
|
|
Post by TheJames on Mar 9, 2018 12:37:34 GMT
WBTB-és sikerélmény!!! Nagyon rövid tudatos álmom volt, nem is volt időm semmire, de a lényeg, hogy működik a módszer!
|
|
|
Post by Chuck on Mar 9, 2018 13:03:01 GMT
Grati!
|
|
|
Post by Narshada on Mar 11, 2018 0:33:54 GMT
Grat! Én még lusta voltam gyakorolni.
|
|
|
Post by TheJames on Mar 13, 2018 17:06:38 GMT
Kösziii! Narshada, ejnye!
|
|
|
Post by TheJames on Sept 27, 2018 0:26:59 GMT
Azt hiszem ide már nem fogom feltöltögetni az eddigi álmaimat, max ami ezután lesz. Aki ezt olvassa, szívesen segítek a tudatos álmodásban, sokat fejlődtem fél év alatt, ha most kezded, csak írj rám!
|
|