|
Post by Narshada on Feb 26, 2018 21:09:38 GMT
Sziasztok, ezt a topicot azért hoztam létre, hogy leírhassuk a sikerélményeinket és motiválhassuk egymást. Én akkor el is kezdeném. Pár hónapja pénzbevonzó rituálékat csináltam, mert eléggé rosszul álltam anyagilag. Az elkövetkezendő hetekben és főleg mostanra rohamosan megváltozott az anyagi helyzetem. Sose becsüld alá a mágia erejét!
|
|
|
Post by Chuck on Feb 26, 2018 21:15:44 GMT
Kiváló ötlet ez a kezdeményezés, Narshada, támogatom és gratulálok a sikeredhez! Én nemrégiben munkahelyi ügyekben nyúltam az okkulthoz és hát anélkül, hogy belemennék a részletekbe, nem bántam meg.
|
|
|
Post by Narshada on Feb 28, 2018 2:05:30 GMT
Na egy kis update, kipróbáltam ma Terberius közvetlen energia használat módszerét és működött! Így élőben is átélve csak még királyabb! Annyit mondok: tömegközlekedés. Könnyítsd meg magadnak a mindennapi akadályokat!
|
|
|
Post by Narshada on Mar 7, 2018 18:41:12 GMT
Ééés egy kis update, Terberius közvetlen energia használata még mindig ragyogóan működik és egyre jobban ráérzek!
|
|
|
Post by Chuck on Mar 9, 2018 13:03:48 GMT
Helyes.
|
|
|
Post by Narshada on Mar 11, 2018 0:41:45 GMT
Feeling like this.
|
|
|
Post by Chuck on Mar 11, 2018 0:48:41 GMT
Egy gonosz, kígyóorrú fekete mágusnak érzed magad, aki nem ismeri a szeretetet?
|
|
|
Post by Narshada on Mar 11, 2018 1:10:32 GMT
Akkor javítom.
|
|
|
Post by TheJames on Mar 16, 2018 18:14:34 GMT
Pénzmágia.
|
|
|
Post by Chuck on Mar 16, 2018 20:03:10 GMT
Rövid és lényegre törő. A lényeg, hogy bevált.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 6, 2019 11:58:39 GMT
Nekem tegnap hirtelen megjelent rengeteg téma a mágián belül. Azok közt találtam ezt a sikerélményest is, úgyhogy, ha már itt vagyok, megosztom az egyik legnagyobb sikeremet. Volt barátnőm elhagyta a gyűrűjét, melyet annyira fontosnak tartott. Sehogy sem tudta túltenni magát rajta. Egy ideig arról próbáltam meggyőzni, hogy engedje el, ha a házban van, úgyis előkerül, ha nem, hát nem. Lényeg, hogy egy tárgy ne jelentsen ekkora szenvedést. A tűz elemű sírás, panasz, és szenvedés továbbra is ment. Ekkor határoztam el, hogy közbeavatkozom. Miután elaludt - azaz beszélgetés közben bealudt -, készítettem egy gondolatformát, hogy segítsen neki megkeresni a gyűrűt. Tudni illik, alvás közben, vagy relaxált állapotban jobban lehet hatni a másikra Miután úgy éreztem, hogy elég lesz az energia, elküldtem neki. Ő azt álmodta, hogy megtalálja a gyűrűt, majd felkelt. A valóságban ugyanott volt a gyűrűje, mint álmában
|
|
|
Post by Chuck on Nov 6, 2019 19:46:31 GMT
Nekem tegnap hirtelen megjelent rengeteg téma a mágián belül. Azok közt találtam ezt a sikerélményest is, úgyhogy, ha már itt vagyok, megosztom az egyik legnagyobb sikeremet. Volt barátnőm elhagyta a gyűrűjét, melyet annyira fontosnak tartott. Sehogy sem tudta túltenni magát rajta. Egy ideig arról próbáltam meggyőzni, hogy engedje el, ha a házban van, úgyis előkerül, ha nem, hát nem. Lényeg, hogy egy tárgy ne jelentsen ekkora szenvedést. A tűz elemű sírás, panasz, és szenvedés továbbra is ment. Ekkor határoztam el, hogy közbeavatkozom. Miután elaludt - azaz beszélgetés közben bealudt -, készítettem egy gondolatformát, hogy segítsen neki megkeresni a gyűrűt. Tudni illik, alvás közben, vagy relaxált állapotban jobban lehet hatni a másikra Miután úgy éreztem, hogy elég lesz au energia, elküldtem neki. Ő azt álmodta, hogy megtalálja a gyűrűt, majd felkelt. A valóságban ugyanott volt a gyűrűje, mint álmában Wow, ez elég menő, gratulálok! Nem semmi gondolatformát teremtettél. Mennyi idő volt maga a folyamat?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 6, 2019 20:58:43 GMT
Köszi szépen! Nem sok idő kellett, legfeljebb húsz perc. Szerintem a hatékonyságára rátesz az is, hogy a lány mélyen aludt. A keresztcsonti csakrámból küldtem, de az sem volt valami erős.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 6, 2019 21:28:33 GMT
Nem semmi, az elég rövid idő. De valóban, akkor mindig könnyebb, amikor a célzott személy alszik.
|
|
|
Post by firedragon666 on Jul 18, 2020 19:15:20 GMT
Sikeres élményeim. 1. Mikor new ages voltam - Emlékszem kezdőként a wicca mágiát találtam meg a neten és láttam a spelleknél, hogy egy sémára épülnek így sajátokat készítettem. Egyszer egyik reggel használtam egy szerencsehozó spell-t. Magyaróra előtt bejött a tanár és közölte, hogy dolgozatot írunk fogalmakból. Mivel több fogalom volt ezért olyat tanultam be amiket úgy éreztem, hogy jók lesznek. Megérzéseimnek köszönhetően hármas lett a dolgozatom annak ellenére, hogy teljesen megfeledkeztem róla és ezért csupán a szünet tíz percében tanultam rá. Jól ráéreztem. 2. Mikor már JOS sátánista lettem (már másfél éve) - 10 perc alatt elmozdítottam egy rubik kockát 1 cm-el - koncentrációval már kisebb idő elteltével enyhe szellőt tudok létrehozni - kifejlődtek különböző intuíciós képességeim - már minimális szinten képes vagyok démonokkal kommunikálni. pl: amikor a bankban ott hagytam a bankkártyámat pár percel később a semmiből Belial szólt hozzám, hogy menjek vissza a bankba, mert ott hagytam, de eltették és így visszatudok menni érte. Hazaérve kaptam egy telefont. A bank hívott, hogy a kártyámat elhagytam és munkaidőben bármikor felvehetem. - JOS sátánistaként már elértem azt a szintet, hogy 1-2 óráig tudatosan álmodjak és ott is rituálézzak (az ottani rituálék tapasztalataim szerint erősebbek és a kinéziseket tudatos álmodással jobban lehet fejleszteni) - a szemeimben lévő túlnyomást megszűntettem és a magas vérnyomásomat csökkentettem így a látásom nem romlott tovább, és hamarosan ott fogok tartani, hogy a négy dioptriát képes leszek gyógyítani.
|
|