|
Post by Terberius on Mar 8, 2018 19:02:46 GMT
Intuíció, a legjobb barátod
Mindig újra rá kell jönnöm, hogy mennyire fontos az intuícióinkra hallgatni és fejleszteni ilyen terű fogékonyságunkat. Mostanában egy új entitással dolgozom, akinek a kilétét még egy ideig nem fedem fel, szokásom előbb elmélyülni a munkánkban és utólag összegezve felfedni az egész élményt. Mindenesetre egy specifikus gyertyát akarok használni az evokációhoz, ami az entitást reprezentálja, így hát be kell szereznem. Legtöbbször online teszem meg, de mostanában annyira elfoglalt voltam, hogy még arra sem volt időm. Viszont a fejemben már tervbe vettem, hogy valahogy be kell szereznem ezt a gyertyát. A mai nap folyamán ide-oda járkáltam sürgős munkaügyeket intézve és amikor már hazafelé tartottam volna, a villamosmegállóban elfogott egy furcsa érzés. Ezt követve valahogy automatikusan vettem egy 90 fokos fordulatot és a szemem megakadt egy kis táblán, amin az "ezotéria" szó szerepelt. Ami még meglepőbb ebben, hogy egy sűrű üzlethalmazban volt eldugva, a más nagy üzletek cégérjei mögött megbújva. Bementem hát oda, egy eldugott kis ezoterikus boltra leltem, ahol - ahogy már kitalálhattad -, megtaláltam a keresett gyertyát.
Nem egy eget rengető esemény, de mégis egy mindennapi kis "csoda", ami a mai napig izgatottá tud tenni a mágia természetét illetően.
|
|
|
Post by Narshada on Mar 9, 2018 2:02:39 GMT
Wow, ez nagyos ismerős szituáció, imádom ezeket a mágikus meglepetéseket!
|
|
|
Post by Vampicus on Mar 17, 2018 0:25:21 GMT
Hogy lehet az intuíciót fejleszteni?
|
|
|
Post by Terberius on Mar 17, 2018 0:31:05 GMT
Erre sok módszer van, többek között meditáció, feketetükör, vagy épp a tarot olvasás. Ha ez utóbbi érdekel, itt van róla egy útmutató.
|
|
|
Post by Vampicus on Mar 17, 2018 0:34:35 GMT
Okés, kösz!
|
|