|
Post by Terberius on Mar 22, 2018 4:12:01 GMT
Ebben a topicban minden Démonokhoz fűződő beszélgetést lehet folytatni.
Kezdetnek beraknám ezt:
|
|
|
Post by Terberius on Nov 6, 2019 20:01:35 GMT
|
|
|
Démonok
Nov 13, 2019 15:49:06 GMT
via mobile
Post by jassiry on Nov 13, 2019 15:49:06 GMT
Sziasztok! Shax-ról és Clauneck-ről tudnátok nekem bővebb leírást adni? Valaki dolgozott már velük? Még Clauneckről találok angolul valamit Shaxról szinte semmit. Hogyan tudom eldönteni, hogy melyikük passzol hozzám jobban? Az ezzel kapcsolatos tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Válaszaitokat előre is köszönöm!
|
|
|
Post by Chuck on Nov 13, 2019 20:48:18 GMT
Clauneck pénzügyekben, árukban, üzleti ügyekben tud segíteni. Elrejtett kincseket fed fel, nagy jólétet tud hozni. Sokan dolgoztak már vele és amennyire csak hallani, mindig sok pozitív eredménnyel. Shax pénzt és tulajdont tud szerezni a mágusnak, familiárisokat biztosít, áruszállításban tud segíteni. Róla nem sokat hallottam még, hogy dolgoztak vele, de víz, skorpió, Mars, Plútó befolyás, talán ezek segítenek dönteni mennyire passzol hozzád.
|
|
|
Démonok
Nov 13, 2019 22:49:59 GMT
via mobile
Post by jassiry on Nov 13, 2019 22:49:59 GMT
Igen Chuck! Én is ennyit tudtam róluk eddig. Shax izgatja a fantáziámat mert titokzatos és nem tudom, hogy mit lehetne kihozni a vele köttetett kapcsolatból. Tudod nekem üzlethez, pénzkereséshez kell viszont a tevékenységi köröm az nem a népesség és az állam által elfogadott. 😏 Ennek tudatában mit ajánlottok? Az idézés gyakorlati oldala is érdekelne, mint például hogy milyen kellékek szükségesek. Válaszotokat előre is köszönöm!
|
|
|
Post by Chuck on Nov 14, 2019 12:31:59 GMT
Ha valami vonzódást érzel Shax neve felé, akkor az azt szokta jelenteni, hogy a démon hív magához, szerintem akkor vele kéne próbálkoznod! Az idézés gyakorlati oldala, Terberius most állít össze erről egy tanfolyamot, szerintem még lehet, hogy idén decemberben napvilágot lát.
|
|
|
Démonok
Nov 14, 2019 12:44:02 GMT
via mobile
Post by jassiry on Nov 14, 2019 12:44:02 GMT
Köszönöm a kedvességed Chuck! Shax hatalmát illetőleg érdekelne engem az a rész, hogy: El tudja lopni mások tulajdonát valamint intelligenciáját. Ez a gyakorlatban tudomásotok szerint miként nyilvánul meg? Ugyancsak érdekes számomra az is hogy x dolgot tud elszállítani y helyre. Ez most azt jelenti, hogy rajtam vagy máson keresztül úgy viszi el a motyót, hogy nem derül rá fény? Nyílván ezek általánosítások a Démonról, gondolom gyakorlatban a tudása és képességei jóval széleskörűbbek.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 15, 2019 1:31:16 GMT
Az az igazság, hogy ezek egy régi grimoire leírásai, ezek nem mindig pontosak, illetve egészen más világ volt még, amikor íródtak. A fent leírtak sokféleképpen értelmezhetőek. Intelligenciát ellopni, most ez vagy elbutítani vagy információt szerezni tőlük. Valószínűleg az elszállítást jól értelmezed. Bár az is megesik, hogy a démonok egyszerűen maguktól elmozgatnak tárgyakat, de mindig az a gyakoribb, ha valami mindennapibb módszert választanak rá, például rajtad vagy valaki máson keresztül, ahogy írtad is. De egyébként mivel én magam még nem dolgoztam Shax-al, nem tudom pontosan mire terjed ki a hatásköre. A legjobb, ha megkérdezed tőle az idézés alatt.
|
|
|
Démonok
Nov 15, 2019 8:28:28 GMT
via mobile
Post by jassiry on Nov 15, 2019 8:28:28 GMT
Igen Chuck! Feltételezem aki vele dolgozik nem nagyon hangoztatja. Nos akkor még várnom kell az idézéssel, mert nem tudom, hogy kezdjek bele. Te kivel dolgozol, ha ez publikus?
|
|
|
Post by Chuck on Nov 15, 2019 12:51:09 GMT
Jelenleg csak a saját felsőbb énemmel.
|
|
|
Démonok
Nov 29, 2019 20:26:38 GMT
via mobile
Post by jassiry on Nov 29, 2019 20:26:38 GMT
Üdvözlök mindenkit! Érdeklődök, hogy Luciferről és a készségeiről mit tudtok? Kíváncsiságból kérdezem mivel kevés róla az infóm. Köszönöm válaszaitokat!
|
|
|
Post by Terberius on Nov 29, 2019 21:01:22 GMT
Csak röviden és sejtelmesen annyit mondanék, hogy Infernal Divine. Legtöbbünket terelget az úton a háttérből. Tapasztalatom a szerint a legjobb, ha te magad keresed fel és tapasztalod meg a természetét, illetve, hogy mit kínál neked.
|
|
|
Démonok
Nov 29, 2019 22:15:11 GMT
via mobile
Post by jassiry on Nov 29, 2019 22:15:11 GMT
Belial Király gondolom nem fog haragudni, ha felkeresem Lucifert. Egyébként olvasgattam és arra bukkantam, -azután miután Lucifer neve ugrott fel a youtubon meg ahogy sétáltam az utcán- hogy minden démon megidézése előtt Lucifert is evokálnom kell. Mennyi ennek a valóságalapja? Valamint érdekelne az is, hogy mi Lucifer és Sátán közt a különbség és a hierarchiában melyikük helyezkedik el magasabban vagy egy és ugyanaz?
|
|
|
Post by Terberius on Nov 29, 2019 22:57:04 GMT
A rituálék előtt invokálod Lucifert, vagyis az energiáját. Lucifer Sátánnak egy aspektusa, némiképp más formájában jelenik meg, ha Luciferként idézed meg. Sokaknak lehet az az élménye, hogy két különböző entitással dolgoznak, ha megidézik a két különböző néven, de ez valójában csak két különböző formája ugyanannak az isteni intelligenciának. A Sátán aspektusában van valami még elemibb, ősibb, de egyébként nagyon sokan csak Luciferként idézik meg. Ennek nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani, mert lényegében ugyanarról az entitásról beszélünk, attól függetlenül milyen aspektusát idézed meg. Válaszd azt az aspektust, amelyikről jobban érzed, hogy hív magad felé. Én "Sátán Atyám"-nak szólítom, mert így kedveltem meg és így szoktam meg, illetve így illeszkedik bele a Világképembe. Minél jobban megismeri az ember, annál inkább megérti miért is olyan helytálló ez a megszólítás. Valamilyen szempontból szó szerinti igazságot tartalmaz.
|
|
|
Post by sungod on Mar 18, 2020 18:16:41 GMT
Üdvözlök Mindenkit!
Még új vagyok a fórumon és ne haragudjatok, ha rossz helyre írok. Tisztelettel kérdezlek benneteket Ré vagy Ra napistennel kapcsolatban. Gyerekkorom óta vonzódást érzek felé és érdekelne, hogy mi a démoni megfelelője vagy az egyiptomi pantheonon kívül, hogy szólítják? Pl: görögök, sumérok, kelták stb. Valamint érdekel a pecsétje is, amennyiben van ilyen. Idézni szeretnék!
Köszönöm válaszaitokat!
|
|