|
Post by Chuck on Sept 7, 2018 21:10:46 GMT
Üdvözlök mindenkit! Mindenkitől elnézést kérünk, az elmúlt időben való inaktivitásért, egy fórum üzemeltetése és az okkultizmusban való tanítás nagy odafigyelést igényel, így amíg egyikünknek sem volt időnk rendesen koncentrálni a segítségkérésekre, rövid, haszontalan félválaszokat nem akartunk adni nektek. Megértéseteket köszönjük! (Chuck és Terberius) Viszont itt a jó hír, Terberius könyve elkészült és akit érdekel, az itt elolvashatja miről szól: magyar-okkult.proboards.com/thread/63/itt-rendeld-meg-nyvet Bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, nyugodtan írjátok le ide! Illetve arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy bármi kérdése vagy segítségkérése van felénk, amire még nem kapott választ, szintén írja le ide, nem kell a problémát magát leírni, azt megtárgyalhatjuk privát üzenetben, ha olyan természetű, csupán annyit tegyetek meg, hogy jelezzétek, hogy van valami kérdésetek és/vagy ami volt eddig, még mindig aktuális és netán ha válaszolnánk rá most, aktív felhasználók vagytok még és olvasni fogjátok! Köszönöm, szép napot mindenkinek! Ui.: Terberius jelezte felém, hogy a fórum lehetséges, hogy pár változáson fog átmenni design-ban (nagyon talán elrendezésében is), szóval ha valami fura lenne az elkövetkezendő napokban, esélyes, hogy épp akkor megy át egy kísérleti fázisán az átalakításnak, ne ijedjetek meg!
|
|
|
Post by stunci on Apr 2, 2023 11:59:35 GMT
Üdv Chuck! Új vagyok köztetek. Nyomós oka van, hogy megkerestelek benneteket. Történt valami velem, illetve történik most is. Három éve kapcsolatban vagyok valakikkel. Úgy érzem az eset megértése egyedül nem megy! De ezt nem tudom leírni pár mondatban. Örülnék, ha lenne mód ezt bővebben kifejtenem. Kezelni szeretném a dolgot, és megtudni kik Ők, miért hallom őket.
Kérlek válaszolj!
|
|
|
Post by stunci on Apr 2, 2023 14:35:23 GMT
Üdv Chuck! Új vagyok köztetek. Nyomós oka van, hogy megkerestelek benneteket. Történt valami velem, illetve történik most is. Három éve kapcsolatban vagyok valakikkel. Úgy érzem az eset megértése egyedül nem megy! De ezt nem tudom leírni pár mondatban. Örülnék, ha lenne mód ezt bővebben kifejtenem. Kezelni szeretném a dolgot, és megtudni kik Ők, miért hallom őket. Kérlek válaszolj!
|
|