|
Post by TheJames on Sept 29, 2018 18:47:04 GMT
Van pár dolog, amit ennek a fórumnak köszönhetően tanultam meg. Ezalatt értem az adminisztrátorunk (Terberius) és a globális moderátorunk (Chuck) segítségét még anno az Akadémián, privát levelezésben, pár itt a nyilvános fórumon adott válaszban és végül, de leginkább a Hatékony Mágia könyvnek. 1. A mágiának nem kell bonyolultnak lennie. 2. A racionalitás fontos. A mágia nem olyan, mint a vallásosság, hogy csak úgy elhiszel valamit és reménykedsz a legjobban. Ebből következik a következő pontom. 3. Aktívnak kell lenni a mágiában és gyakorolni. Lehet évekig elmélkedni meg okoskodni erről-arról, de nem visz előre, valamennyien azért kerülünk a mágiába, mert el akarunk érni valamit a való életünkben. Először ezt tanuljuk meg, mielőtt rászánnánk minden időnket, hogy egy halom elméleti tudást felhalmozzunk sok-sok könyvből. 4. Hallgass a megérzéseidre, a jó forrásokra, a jó mesterekre. 5. A tapasztalat fontos! Próbáld ki a képességeidet, jegyezd fel mi sikerült, mi nem. Kísérletezz. Csináld jobban legközelebb. 6. Meditáció, meditáció, meditáció. 7. Légy aktív, itt a fórumon, kevesen foglalkoznak ezzel, épp ezért áldás egy ilyen kis közösség. Tegyél fel kérdéseket, indíts beszélgetéseket, meséld el a tapasztalataidat, legyél a közösség része, vedd magad körül olyan emberekkel, akik szintén mágiát gyakorolnak és motiválnak benne. És még sorolhatnám. Egyelőre ezeket akartam most megosztani veletek. Mindenki más is ossza meg, ha meg akar valamit.
|
|
|
Post by Chuck on Sept 29, 2018 23:10:31 GMT
Ezek kiváló pontok, TheJames! Öröm látni egy olyan gyors fejlődést a szemünk láttára, mint a Tiéd és hogy a tudásod máris tovább adod. Így tovább!
|
|