|
Post by Chuck on Oct 4, 2018 0:36:27 GMT
Igen. Ha megveszed a könyvet, akkor végül is ott van a kezedben minden, amire szükséged van, ugyanis megtanítja nulláról, hogy hogyan használj egyszerűen hatékony mágiát. Ezen felül tudunk neked kiegészítéseket írni, speciálisan a te esetedre, a könyvben benne van az alapvető módszer, mi pedig elláthatunk tanácsokkal, hogy mit adhatsz hozzá a gyakorlathoz, hogy az ilyesmi problémákat megcélozza.
|
|
|
Post by mentalist on Sept 5, 2020 7:14:10 GMT
Szépnapot már régebben is rátaláltam erre az oldalra +a könyvre is viszont most hogy újra rátaláltam eme oldalra itt a lehetőség hogy megérdeklődjem..láttam és olvastam a bevezető monológot a könyvről öszintén engem akkor se és most se győzött meg oly téren hogy amiket felsoroltál mint h pénz meg szerelem meg siker nameg még egykét dolog ezek közül a szerelmen kivül akit mágia nélkül is képes vagy bevonzani mentálisan..(persze az egó nélkül)De kérdem én jó dolog becsapni magad azzal a pár mondattal amit a bevezetésnél odabiggyeztettél hisz az anyagi világban csakis a tudatosággal tudsz tovább fejlődni és végül átlépni hisz amit mi 5%ot felfogunk a valóságból és egyben azonosulunk vele nem egyenlő azzal akik vagyunk és amik vagyunk.. Szval összegezve igazából azt szerettem volna ebből kihozni és meg érdeklődni hogy ebben a könyvben is a olyan bolygó illetve szellemi energiákat és szférákat hivsz vagy hivunk segitségül(avagykényszeritjuk rá) akár rituális módon avagy akarattal éred el azt az állapotot amit bekezdésnél felvázoltál?
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Sept 5, 2020 8:25:34 GMT
Szépnapot már régebben is rátaláltam erre az oldalra +a könyvre is viszont most hogy újra rátaláltam eme oldalra itt a lehetőség hogy megérdeklődjem..láttam és olvastam a bevezető monológot a könyvről öszintén engem akkor se és most se győzött meg oly téren hogy amiket felsoroltál mint h pénz meg szerelem meg siker nameg még egykét dolog ezek közül a szerelmen kivül akit mágia nélkül is képes vagy bevonzani mentálisan..(persze az egó nélkül)De kérdem én jó dolog becsapni magad azzal a pár mondattal amit a bevezetésnél odabiggyeztettél hisz az anyagi világban csakis a tudatosággal tudsz tovább fejlődni és végül átlépni hisz amit mi 5%ot felfogunk a valóságból és egyben azonosulunk vele nem egyenlő azzal akik vagyunk és amik vagyunk.. Szval összegezve igazából azt szerettem volna ebből kihozni és meg érdeklődni hogy ebben a könyvben is a olyan bolygó illetve szellemi energiákat és szférákat hivsz vagy hivunk segitségül(avagykényszeritjuk rá) akár rituális módon avagy akarattal éred el azt az állapotot amit bekezdésnél felvázoltál?
Üdv. A tudat és a mágia kapcsolatban áll egymással. Mivel minden energiából épül fel, minden befolyásolható. A könyv egy alapot kíván építeni az olvasók számára, melyeket nyilván akaraterővel néhányan alapból el tudnak érni, de ezért jönnek kapóra kezdetben kisebb célok a mágia szempontjából. Érdemes először olyan dolgokat kitűzni a mágia céljának, amit akaratból is el tudnál érni és szükséged van egy kis rásegítésre benne. Például legyen ez egy vizsga. Így, minél inkább folyamatosan elhiteted a tudatoddal a sikereid (és eközben megtanulod az energiát is jobban kezelni), annál nagyobb célokat tűzhetsz ki mágia gyanánt. Azt mondanám, hogy a könyv ugyanolyan fontosnak, kéz a kézben kezeli az akaraterőt és a mágiát, mivel magához a mágiához szükség van egyfajta mentalitásra is. Természetesen részeit képezik az általad fent említett dolgok is.
Voltaképp néhány alapot kíván lefektetni, amire tudsz építkezni.
|
|
|
Post by mentalist on Sept 5, 2020 10:53:20 GMT
Szval akkor egyességet kötsz egy úgymond felsőbb szférában egy nagyobb avagy magasabb tudattal rendelkező entitással kompromisszumot kötve gondolom előre megszabott idő intervalumban hogy úgymond ezzel egymást kihasználva egy tágabb s egységesebb tudattal rendelkezzek vagy váltsunk ki egymásból .? jól értem ? /(Hallottam egyszer egy történetet ami úgy szolt hogy vannak olyan "fejletlenebb" lelkek közöttünk akik meg ha ők helyesnek is vélig megélni de közben mégis szöges ellentét mint ahogy látják az átlag "embernek"is és ezert bűnhődés szempontjaból hogy rájöjjenek mit is tettek megrekedni egy bizonyos sIkon viszont még ha nem is pont egy ilyen entitással akkor ezzel hogy mi alkut kötünk vele és a megállapodásban megbeszéltek alapján egymást kölcsönösen lelkileg közösen fejlődve ..létezik olyan hogy én ezzel az alkuval képes lennék felül irni és úgymond kiváltani az ő bűnhődésére kiszabott időintervallumot azzal hogy tulajdonképp alkut kötünk?
|
|
|
Post by Phosphophyllite on Sept 5, 2020 10:59:41 GMT
Szval akkor egyességet kötsz egy úgymond felsőbb szférában egy nagyobb avagy magasabb tudattal rendelkező entitással kompromisszumot kötve gondolom előre megszabott idő intervalumban hogy úgymond ezzel egymást kihasználva egy tágabb s egységesebb tudattal rendelkezzek vagy váltsunk ki egymásból .? jól értem ?
Itt most az imént nem volt szó Entitásokkal való közös munkáról. Itt a saját erő fejlesztéséről volt szó. Később persze lehet Entitásokkal együtt dolgozni is a fejlődés érdekében.
|
|
|
Post by mentalist on Sept 5, 2020 11:07:29 GMT
Köszönöm szépen válaszod phospho<3
|
|