|
Post by Terberius on Oct 31, 2019 20:17:21 GMT
Az utóbbi időben sűrűn kerestek fel ilyen ügyben, ezért hozom létre ezt az egyértelműsítő lapot most.
Noha hirdetni nem hirdettem sehol ilyenfajta szolgáltatásaimat, de gyakran megkeresnek mágia elvégzése kérésével, ezért úgy gondoltam ideje kicsit kitérni erre a témára. Míg a fókuszom az ismeretterjesztésen és tanításon van, sokan vannak, akiknek az aktuális élethelyzete nem engedi meg, hogy elmerüljenek az okkult tanokban, vagy épp nagyon sürgősen megoldandó szituációban találták magukat, vagy egyszerűen még nem bíznak a saját képességeikben, nem gyakorlottak, nem tartanak ott, de mégis egy fontos megoldandó problémájuk van.
A legegyszerűbb az ilyesmi lebonyolítására, ha itt a fórumon írtok nekem egy privát üzenetet, persze más platformokon is fel tudtok keresni, de mégis itt a legátláthatóbb. Tehát küldtök egy privát üzenetet a problémátokkal és hogy mit szeretnétek elérni, én pedig felvázolom, hogy az aktuális szituációban hogyan tudok segíteni.
Meg kell jegyeznem, hogy egyszerre csak limitált számú rituálét tudok végezni, előfordulhat, hogy várni kell egy kicsit, mert egyszerűen elég elfoglaltak a mindennapjaim és ezek a rituálék idő, energia, koncentráció és elmélyülés igényesek. Megértéseteket köszönöm!
|
|