Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 12, 2019 21:33:04 GMT
Az a nagy helyzet, hogy a melatoninos kísérlet továbbra sem kerül sorra. Nem engedik. Ez viszont nem feltétlenül rossz, mivel a melatonin képes arra, hogy túlműködjön, azt pedig nem tudom elviselni, hogy ne keljek fel az ébresztőre. Valószínű, hogy beállítom valahogy a bioritmusomat az optimálisra
|
|
|
Post by Chuck on Nov 13, 2019 20:50:33 GMT
Hm, hogy tervezed beállítani? Konkrétan rászoktatással vagy valami mágiázást tervezel használni hozzá?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 14, 2019 5:14:43 GMT
Mágiával még nem próbálkoztam. Egyelőre virrasztás a tervem, ami rettentően fársztó, de lehet, hogy hosszú távon megéri. Van egy mantra ami nagyon hasznos a könnyű elalváshoz (Om Nindraya Shanti), de örökké nem szeretném azt hallgatni.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 14, 2019 12:33:26 GMT
Egyelőre virrasztás a tervem, ami rettentően fársztó Na pont ezt könnyítheti meg, ha kiegészíted egy kis mágiával!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 14, 2019 12:57:38 GMT
Azt, hogy mágiával hogyan oldom meg, ötletem sincs jelenleg, de nem tartom lehetetlennek. Egy másik tervként még ott van a hipnózis/önhipnózis is, ami szintén egy járható út. Elképzelhető, hogy ide is fogok írni róla a fórumra.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 14, 2019 13:04:22 GMT
Én is elkezdtem 1 hete hipnózissal foglalkozni. Kezdő szinten is működik nemhogy ha még rátanul az ember messmerizmust meg egyebeket. Szerintem ez egy kurva jó dolog. Tök jó, hogy kezd feléledni ez a fórum! Megérte várni majdnem egy évet!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 14, 2019 15:39:51 GMT
A hipnózissal én körülbelül egy hónapja foglalkozok, és olvasgatok róla. Egy hozzá kapcsolódó terület az automatikus írás, azt gyakorlom jelenleg. Lényegében azért jöttem, hogy én is leheljek valamennyi életet a fórumba
|
|
|
Post by Chuck on Nov 15, 2019 1:35:26 GMT
Hipnózisról mindenképp írjatok mindketten, ha tudtok, esetleg módszert, ami nektek bevált és tapasztalatokat! Nagyon hasznos és érdekes terület, lényegében a mágia alapelemeiben az önhipnózis áll. Geón, az automatikus írást érdemes is gyakorolni, különösen hálás lesz ez a skill, amikor entitásokat idézel!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 6:41:53 GMT
Az automatikus írás működési elve ugyanaz, mint az Ouija tábláé, de akkor majd résztelezem egy külön beszélgetésben. Ahány ember, annyi ötlet és felhasználási terület. Én arra szoktam használni, hogy megszerezzem mások születési dátumát percre pontosan. Ezeket az adatokat pedig az asztrológia területén tudom hasznosítani.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 15, 2019 12:50:17 GMT
Ez a születési dátum jó ötlet. Például sokan nem tudják a sajátjukat sem óra percre pontosan, pedig az fontos az asztrológiában.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 20, 2019 6:10:41 GMT
Jön részemről egy kis frissítés. Nem virrasztottam, hogy beállítsam a bio órámat, nem szedtem melatonint, mindössze egy új ágyat kaptam, és összehasonlíthatatlan az előzővel. Így már nyugodtan próbálkozok a valóság tesztelésével
|
|
|
Post by Chuck on Dec 9, 2019 16:18:46 GMT
Geón, majd jelezd, ha vannak fejlemények! Kíváncsi vagyok.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 2, 2020 16:33:39 GMT
Szólok is, ha lesznek. Most már tudok aludni, úgyhogy nem lesz gond. Csak a technikán kellesz dolgozni
|
|