Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2019 13:03:38 GMT
Sziasztok!
Az okt.31-től nov.1-hez tartó éjjelen alvásparalízisem volt. Ennek alapvetően nem kellene bajnak lennie, ugyanis ilyenkor nálam semmi sem szokott történni, bizsereg a testem, nem tudom mozgatni, és kész. Elő szokott jönni a jól ismert Jeff the killer-es kép, amitől régen nagyon féltem, rohamaim is voltak tőle, de egy harmadik szemet ingerlő meditációval megszabadultam a rohamoktól. (A képet átkozott bináris fájlként is nevezik)
A probléma pedig a következő:
Ez a paralízis pont akkor történt, mikor a testem átfordult a másik oldalára, tehát mozgás közben volt paralízisem. Majdnem leestem az ágyról, de a párna, amit alvás közben átöleltem, valamint a saját akaratom visszatartott ettől. Az agyam borzasztó erősen bizsergett, azt hittem el fog ott durranni valami, és végem, de szerencsére nem így lett. Nagyon zsibbadt a testem, mikor a képre gondoltam, viszont tudtam mozgatni a testrészeimet.
Lehetséges, hogy kitörtem volna a paralízisből? Ilyenről soha sem hallottam még. Hallottatok hasonlóról? Esetleg, hogy van-e következménye? Tegnap kipróbáltam a WILD technikát tudatos álmodáshoz, de nem jött össze. Csak a kezem és a lábam bénult le, nem volt igazi paralízis. Ez viszont nem nagy baj, mert a WILD nem egy egyszerű technika, lehet csak egyszerűen nem sikerült. Viszont egy kicsit félek ettől a kitörős jelenségtől.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 2, 2019 14:39:23 GMT
Ezt nehéz megítélni, de mit gondolsz, valóban sikerült mozognod, vagy lehetséges, hogy az asztrális testeddel mozdultál ki? Egyébként természetesen lehetséges, hogy a fizikaival, nem nagyon hallottam még rá példát, de minden átmenet előfordulhat a különböző tudatállapotok között, esetleg egy deszinkronizáció.
Hogy egyszerűen kijöttél az is lehetséges persze.
Igen, a WILD nem egyszerű technika, de ha sikerül, akkor nagyon hatékony. Milyen időpontban próbáltad? Kombináltad a WBTB-vel?
Egyébként ezeknél a spontán paralíziseknél a legjobb megpróbálni tudatos álmodásba vagy asztrális kivetülésbe átmenni, onnan már csak egy lépés. A WILD-nak pont az a nehézsége, hogy az alvásparalízis állapotát elérd, de ha az megvan, onnantól már egy hajszál választ el a test elhagyásától.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2019 15:06:43 GMT
Ez mind a fizikaival történt. El is indultam megnézni az időt. Csak ilyenre nem volt példa még, és nagyon megijedtem. Minden olyan hirtelen jött.
Nálam ez eleve relatív, mert rossz alvó vagyok, ez is rátesz a nehézségre. A WILD-et csak magában hajtottam végre. Valóban nehézkes elérni a paralízist, de hiszek abban, hogy idővel ezt meg tudom oldani.
Köszönöm a választ!^^
|
|
|
Post by Chuck on Nov 2, 2019 16:14:45 GMT
A bemutatkozódban írtad, hogy érdekel a tudatos álmodás. Értél már el vele sikereket? És ha igen, milyen technikával? Volt már pl alvásparalízissel? Ui.: A Jeff the killerre most nem merek rákeresni ezek után
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2019 16:34:21 GMT
Volt már sikerem, összesen kétszer. A legutóbbbi tavaly volt. Első alkalommal a valóságteszt hozta meg a gyümölcsét, amikor is ránéztem a kezeimre, és a bal tenyeremen kettővel több ujj volt. A második csak egyszerű mantrázás volt. Sokszor megkérdeztem, hogy "-Ez egy álom?" és a kérdés álmomban is eszembe jutott. Nagyimnál voltam, az előszoba közepén volt egy asztal, amin egy véres csontváz feküdt. Majd megkérdeztem tőle, hogy "-Ez egy álom?" és a csontváz átváltozott egy csokor virággá. Azóta hallgatok ismét Grateful Dead-et xD. Merthogy annak az együttesnek Egy csontváz virágkoszorúval a fején a jele A Jeff-es képre semmit nem merek mondani, mert van, akinél semmilyen hatást nem ér el, de olyan is, akinél álmatlan éjszakákat és félelmet idéz elő.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 2, 2019 17:31:35 GMT
egy asztal, amin egy véres csontváz feküdt. Majd megkérdeztem tőle, hogy "-Ez egy álom?" és a csontváz átváltozott egy csokor virággá. Igen, ez nem egy túl gyakori jelenség a mindennapi életben, megértem, hogy gyanút fogtál.
Neked melyik módszerrel milyen hamar jött a siker? Nekem a valóságtesztelés eddig jobban bevált, mint a mantrázás. Talán mert valóságtesztelésnél egyszerre 4-5 különböző dolgot végigcsináltam és több esélyt adtam magamnak.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2019 17:40:56 GMT
Nálam is ugyanígy volt. A mantrázás valamikor az álom közepén jutott eszembe, a valóságteszt pedig egy rutin, amit ha eleget csinál az ember, álmában is nagyon hamar jelentkezik. (Mindkettő csak egyszeri alkalom volt eddig.) Erre azt szoktam mondani, hogy ahhoz, hogy tudatosan álmodjunk, tudatosan kell élnünk. Ahogy fent, úgy lent.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 2, 2019 18:34:17 GMT
Igen, a hermetikus szabályok gyakorlatiasabbak, mint az ember gondolná. Amúgy úgy értettem, hogy kb. hány napig gyakoroltad az egyik és a másik a módszert, mire eljött a siker?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2019 19:09:47 GMT
Félreértettem Ezt nem nagyon tudom megmondani, mert már nagyon rég volt utoljára tudatos álmom. A valóságtesztes nagyjából 3-4 nap lehetett, a mantrázás kicsit több Egy hétnél több idő egyikhez sem kellett.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 3, 2019 11:11:38 GMT
Na, jó, én a WILD-et már csak kombinálva fogom használni, mert álmatlanságot okoz nekem, ha lefekvéskor használom
|
|
|
Post by Terberius on Nov 3, 2019 20:14:35 GMT
Na, jó, én a WILD-et már csak kombinálva fogom használni, mert álmatlanságot okoz nekem, ha lefekvéskor használom Este lefekvés előtt valóban nem a legjobb ötlet, kevés embernek válik be. Délután is érdemes még próbálkozni, de a leghatékonyabb a WBTB. Délután is akkor van nagyobb esély rá, ha reggel REM fázisból keltél fel és az folytatódik, amikor délután lefekszel.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 3, 2019 20:52:41 GMT
Félreértettem Ezt nem nagyon tudom megmondani, mert már nagyon rég volt utoljára tudatos álmom. A valóságtesztes nagyjából 3-4 nap lehetett, a mantrázás kicsit több Egy hétnél több idő egyikhez sem kellett. Akkor jól sejtettem, hogy a valóságtesztelés neked is hamarabb bevált. Egyébként az elég szép, hogy 3-4 napon belül volt eredmény, nekem azt hiszem több hét is volt anno, de persze így is megérte.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 5, 2019 8:33:45 GMT
Az a nagy helyzet, hogy szívcsakra föltött erősen blokkolva vannak a csakráim, köztük a 6. csakrám is, amelyhez az agyalapi mirigy kapcsolódik, így a melatonin termelés jelentősen gyengébb. Születésem óta így van. Lehet, szedek egy kis melatonint, de a gyógyszerektől sosem voltam elragadtatva.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 5, 2019 11:44:25 GMT
Akkor lehet, hogy érdemes megpróbálni, de csak óvatosan! Aztán számolj be az eredményekről, a kísérletezéstől tudomány az okkult.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 5, 2019 11:52:40 GMT
Úgy lesz, majd jövök a végkifejlettel.
|
|