Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 6, 2019 14:18:47 GMT
Üdvözlünk a fórumon! Én magam nem tudom biztosítani, hogy tanítsalak, ugyanis nem vagyok mesteri szinten, valamint nem más tanít engem, hanem magamat képezem. Ezt tartom a legjobb útnak. Más viszont lehet, hogy vállalkozik rá. Mindenesetre kellemes időtöltést itt, a fórumon!
|
|
|
Post by jassiry on Nov 6, 2019 18:03:35 GMT
Szia! Nem baj, ha nem mester az illető valamilyen irányra lenne szükségem amit lehet gyakorolni. Terberius könyvét már megvettem.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 6, 2019 19:39:08 GMT
Üdvözlök Mindenkit! Jassiry vagyok, egy kezdő a mágia területén. Foglalkoztam korábban is az “ezoterikus” dolgokkal. Jártam egy emberhez, aki energizálással, gyógyítással és a Franz Bardon féle elemi mágiával foglalkozott, de nem igazán sikerült engem megtanítani semmire konkrétan a meditáláson kívül. Ha valamilyen kérdésem volt mindig ködösen, kétértelműen fogalmazott mintha a szarnak adtam volna egy pofont egy helyben toporogtam ugyan úgy. Rátaláltam a Spirituális Sátánista közösségre, és az eddigi ismereteim alapján ezzel az iránnyal szimpatizálok legjobban és ezt érzem igazán magamévá. Elvégeztem a rituális beavatást is. Viszont szükségem lenne egy olyan Mesterre aki tudna engem tanítani és irányt mutatni. Úgy gondolom, hogy fogékony vagyok a mágiára. Többször úsztam meg életveszélyes és “meleg” társadalmi szituációkat, kétlem hogy a puszta szerencse műve lett volna. Tulajdonképpen minden mágiaforma érdekel ami a “Bal Kéz” ösvényével kapcsolatos, szívesen megtanulok bármit amivel előrébb tudom görgetni az életem. Amennyiben lenne itt olyan Mester aki tanítani vagy segíteni tudna kérem jelezze! Köszönöm szépen! Üdvözöllek a fórumon, Jassiry! Egész konkrétan most készül egy tanterv összeállítás mágikus képzésre, értesíteni foglak, amint ezzel megvagyok. Sajnos sok az elfoglaltságom manapság, de ettől függetlenül mindig szívesen segítek, amikor tudok. Például ha a könyvvel kapcsolatban vannak kérdéseid, elakadtál valahol vagy valami nem egészen tiszta, nyugodtan jelezd felém, de más kérdésekben is segítek. A Spirituális Sátánizmussal kapcsolatban is sok mindenben tudok segíteni, illetve annyit elárulok, hogy hasonló irányvonalú anyagok is készülőben vannak, amikben lesz hasonlóság a már említett JoS-al, de eltérő is lesz tőle sok dologban. Az entitások és praktikák tekintetében gondolj hasonlóságra, eltérésekre pedig a politizálás és a közösség felfogásában. Szóval konkrét kérdésekben tudok segíteni. Egy átívelő, módszeres képzésre egy kicsit még várnod kell, de nem sokat. Ha konkrét kérdésed van, nyugodtan tedd fel és amint időm engedi mindig igyekezni fogok segíteni legjobb tudásom alapján! Jó fórumozást kívánok!
|
|
|
Post by Terberius on Nov 7, 2019 10:44:23 GMT
Örülök, hogy elkezdted gyakorolni a könyvben írtakat! Az említett témákban tudunk segíteni. Az idézésről annyit, hogy konkrét kérdésekben tudok ott is válaszokat adni, egészében az egész folyamatról és működéséről külön könyv készül, mert olyan információ mennyiséget igényel. De remélhetőleg, ha jól haladok a dolgaimmal, napvilágot lát minél hamarabb. Tudnék persze írni neked egy összedobott rituálét meg megpróbálhatnám elmagyarázni a belső folyamatok mechanizmusát pár mondatban, de annak olyan is lenne a minősége és ezek alapján nem is lenne érthető, mert alapvetően egy komplex terület az idézés, invokálás, evokálás, nem hiába tartják sokan a mágia egyik legnehezebb területének. De azért igyekszek segíteni, ha az idézés egy-egy konkrét pontjánál vagy elakadva, akkor könnyebben tudok választ adni. Mások befolyásolása már egy könnyebb terület, de szintén nem könnyű. Gyakorlottságot igényel meditációban, szuggesztióban, energia manipulációban. Geón épp tegnap írt egy bejegyzést a Sikerélmények szekciójában a fórumnak egy sikeres befolyásolásról gondolatforma teremtésével, ajánlom figyelmedbe!
|
|
|
Post by Terberius on Nov 8, 2019 9:22:13 GMT
A hamvakat valóban nem jó a wc-n lehúzni, de ha nem rossz szándékból tetted, akkor fejezd ki ezt az entitások felé és megértőek lesznek. Gondolatban szólítsd meg az entitást, akit megidéztél (vagy ha ez a beavatási szertartás, akkor Sátánt) és tisztázd vele, hogy nem tudtad mit csinálsz. Ezután pedig azt javaslom ismételd meg a rituálét, ezúttal más módon szabadulj meg a hamvaktól. Az idézésnek lehetnek bizonyos értelemben vett veszélyei, de egyáltalán nem úgy, ahogy az a közhiedelemben szól. Ha tiszta szándékkal és tisztelettel állsz hozzá, és démonokat, angyalokat, pogány isteneket idézel, ezek mind olyan magas szintű entitások, hogy nincs feléd ártó szándékuk, az inkább az alsóbb szellemi lényeknek szokott lenni, mint például az asztrális paraziták. Viszont a felsőbb entitások tanítanak és néha a tanulás során szembeállítanak saját magaddal, néha azonosulsz velük, invokálod az energiájukat és ezek mind kihatnak a személyiségedre és megváltozhatsz. Bár a változás előremutató, a fejlődésed miatt történik, vannak, akik nincsenek készen ezekre a változásokra lelkileg. Szóval mindezeket számításba kell venni. Ha teljesen az alapoktól akarod kezdeni, akkor azt javaslom kicsit várj, mert ez a készülő könyvem végigvezet majd mindenen. Egyébként közben a YouTube csatornánkon készítem elő a dolgot és lassanként vezetem be ezt a témát oda is, mint láthattad például a legutóbbi videómból is.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 8, 2019 12:20:12 GMT
Akkor megismétlem a rituálét biztos ami biztos. Fel kell a véremen kívül ajánlani valamit vagy az is elég? Meditáción keresztül vegyem fel Sátánnal a kapcsolatot? Ha igen ezt, hogy vigyem véghez?
Köszönöm válaszod!
|
|
|
Post by Terberius on Nov 8, 2019 16:54:26 GMT
Mást nem kell felajánlani, csak pár csepp vérrel megpecsételni / aláírni az elköteleződést. Meditációval tudod leginkább, de csak ha egyszerűen gondolatban rákoncentrálsz, az is elég, ha simán csak szeretnél neki mondani valamit.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 8, 2019 22:28:34 GMT
Rendben Terberius! Holnap elvégzem a rituálét ismét. Tanácsos a hamvakat elásni vagy egyéb óvintézkedéseket is szőjek bele a műveletbe?
|
|
|
Post by Chuck on Nov 10, 2019 12:27:02 GMT
Szerintem elég, ha csak a természetben elszórod, az már nem tisztelettelen.
|
|