|
Post by jassiry on Nov 14, 2019 22:39:47 GMT
Szia! Az energia számomra egy eszköz. Mint a pénz, de mégis más. Szerintem az energiát függetlenül, hogy a tied vagy másé mi irányítjuk. Felfogásom szerint az egész mágia mibenléte úgy működik mint a világháló vagy az internet. Talán így lehet a legegyszerűbben elképzelni. 1.Begyűjtöd, létrehozod az energiát 2.Beprogramozod 3.Elküldöd, kiterjeszted Mintha csak egy e-mailt küldenél el. Amit vizualizálsz ez alapján az később manifesztálódni fog. Én is kezdő vagyok. Mindenestre ez az én elképzelésem. Terberius könyvéből sok általános dologra fényt tudsz deríteni a mágia mibenlétével kapcsolatban. Remélem tudtam segíteni valamelyest!
|
|
|
Post by Chuck on Nov 15, 2019 1:23:20 GMT
Üdvözöllek a fórumon Faraway! Igen, ahogy Jassiry elmagyarázta, így működik. Ahogy láthattad magad is, a mágia akkor is működik, ha nem érted pontosan az energia mechanizmusát. A mágiában a legfontosabb, hogy találjunk egy működő technikát, amivel az energia által tudjuk befolyásolni az életünket érdekeink szerint. Persze ha megértjük, az csak még jobban megdobja az egész sikerrátánkat. Viszont ha választani kell megértés vagy sikeres módszer között, akkor a sikeres módszer a nyerő, a lényeg, hogy hasznos legyen, beváljon.
|
|
|
Post by Chuck on Nov 15, 2019 13:03:20 GMT
Remek összefoglaló, Faraway! Annyit fűznék csak hozzá, hogy utána észre is kell venni a felbukkanó lehetőségeket, amiket a mágiád okoz, ezek pedig mindig váratlanul jönnek. Szóval kell egyfajta gyors felismerési készség is rá, de ezzel együtt meg nem figyelni görcsösen, hogy mikor fognak felbukkanni.
|
|