|
Post by jassiry on Nov 15, 2019 16:07:53 GMT
Üdvözlök mindenkit! Felmerült bennem a kérdés, mivel még kevesen vagyunk ebben a közösségben, hogy lenne-e kedvetek egy közös összejövetelre, hogy megismerjük egymást valamennyire? Gondolom vannak köztetek olyanok mint például a Mesterek akik már ismerik egymást, de én és még szerintem egy páran nem ismerünk senkit. Ez az írogatás meg egy idő után olyan személytelen. Ti, hogy vagytok ezzel testvéreim?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 16:17:07 GMT
Üdv! Akárhány online közösségben vettem részt, mindig is egy opció volt nálam az összejövetel vagy bármi, ami közelebb hoz minket egymáshoz, akár egy discord szerver is
|
|
|
Post by jassiry on Nov 15, 2019 17:20:08 GMT
Na ez egy nagyon jó ötlet! Hogyan kellene ezt csinálni? Én régen még gyerekkoromban wowoztam és ott volt a teamspeak. Gondolom ez is hasonlóan működik! Nem vagyok otthon a technika vívmányaiban.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 17:41:53 GMT
Nem olyan nehéz ez. Csak regisztrálni kell, és onnantól bárki csinálhat szervert függetlenül attól, hogy letöltötte-e a programot, vagy sem. Annyival dörzsöltebb, hogy mindenki neve mellé tartozik egy azonosító is, ami alapján nem téveszthető össze mással, így kereséskor a neve mellé azt is be kell írni, de a szerver csak egy gombnyomás. Ahhoz, hogy valakit felvegyünk pedig meghívót kell küldeni neki.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 15, 2019 19:20:29 GMT
Mondjuk egyeztetni kéne a Mesterekkel is ez ügyben gondolom! 👍😉 Mindenesetre ez az én számom: 06202327375 Aki pesten jár és ráér hívjon nyugodtan. Szeretek tapasztalatot cserélni gyakorlatban is.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 19:24:34 GMT
Természetesen A számot gondold meg, kiírod-e, akárki láthatja, aki ide benéz. Én majd Miskolcon leszek elérhető jövőre, ha felvesznek egyetemre.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 15, 2019 19:42:43 GMT
15 éve ezt használom. Nincs kitől meg mitől féljek. Valahogy kontaktolni kell. Ezen kívül van még 3 számom.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 15, 2019 19:49:04 GMT
Akkor nem szóltam
|
|
|
Post by Terberius on Nov 15, 2019 20:57:16 GMT
Személy szerint elég szorított idejű a jelenlegi életem, sok rohanással, munkákkal és futóprojektekkel van tele, de a jövőbe nézve mindenképp jó ötlet és támogatom a mihamarabbi elindulását, csak én magam nem tudnék az elejétől részt venni, de már az is jó, ha ti kezditek jobban megismerni egymást! Skype-os, TeamSpeak-es beszélgetésekhez kapcsolódóan egyébként egy elég régóta alakuló projektem egy interjú sorozat elindítása a csatornámon, csak eddig még nem nagyon volt alkalom ennek a kidolgozására, illetve arra törekedtem, hogy először is legyen elég hagyományos videó is, mielőtt az ilyesmibe belekezdenék. Viszont ha és amikor belekezdek ebbe, tervem szerint szeretnék különböző magyar okkultistákkal beszélgetni és meghallgatni a nézeteiket, megvitatni a különböző tapasztalatainkat, megmutatni mennyiféle megközelítés létezhet. Ha itt a fórumon bárkit érdekelne ilyesmi és úgy érzi van mondanivalója, szívesen mesélne az eddigi tapasztalatairól, akkor nyugodtan jelezze. Ez nem mostani projekt, de esélyes, hogy a közeljövőben sor kerül rá.
|
|