|
Post by jassiry on Nov 16, 2019 21:06:00 GMT
Szia! Nekem a pénzszerzést illetően sajátos elképzelésem van. Az élet úgy hozta, hogy minden valamilyen illegális tevékenységet űzzek pedig több évig próbáltam rendes munkákat vállalni. Eredetileg egy egyetemen tanultam katonai vezetői szakon majd egy verekedés és egyéb apróságok miatt ott kellett hagyjam. Utána belekeveredtem az éjszakai világba. Számos szakmám van egyébként és úgy vélem, hogy elég széleskörű a tudásom. A sok tapasztalást követően rá kellett jöjjek, hogy a gyerekkori megállapításom igaz volt: tisztességes munkával nem lehet meggazdagodni. Feltételezem, hogy az általad említett pénzmágiát illetően nem pár kiló havi bevételre gondoltál, hanem milliós nagyságrendre értendő az elképzelésed alapja. Nos igen. Megfigyeltem, hogy amikor rendes munkát vállaltam 300% csináltam és nem kellettem. Pénzügyi,épitőipari,vendéglátóipari,magánbiztonsági és logisztikai területet kipróbáltam az utóbbi 3 évben. Mondanom sem kell mindig próbáltak nekem keresztbe tenni. Irigykedtek, hogy jól dolgozok és hogy betartom a szavam. Az élet úgy hozta, hogy munkatempóm, szorgalmam és vezetői készségem ellenére sehova se kellettem. Az élet úgy hozta most is, hogy újra be tudok csatlakozni az üzleti vonalba. Végeztem pénz mágiákat régebben, de nem valószínű hogy a megfelelő módszerek voltak. Ezzel az egész story-val annyit akartam kifejezni, hogy bár végezhetsz mágiát, de a semmiből legális munkával szerintem nem igazán lehet gyarapodni amíg a mókuskerékben vagy. Minden gazdag ember lopta az első pár millióját. Hogy hogyan viszed véghez az teljesen mind1. Persze a pszichiáter erre azt mondja hogy antiszociális személyiségzavar. Az emberek 95%-a úgy gondolkozik, hogy van egy A pont és eljut majd egy messze lévő B pontba. Miért zavarja a társadalmat az, hogy nekem az A pontból nemcsak B lehetőségem van, hanem van még C,D,E,F pont is lehetséges variánsként. A felfogás megváltoztatása a legfontosabb és az ismeretség amit szerintem a hozzád legjobban passzoló entitással való munka során meg is fogsz tapasztalni valamint a megfelelő helyre kerülsz a megfelelő időben, ahol majd meg kell tenned amit meg kell tenni. Számomra az élet egy társasjáték. Másokkal játszol együtt, de a saját bábuddal lépsz, olykor többet lépsz előre gyorsabban haladsz, máskor egy körből kimaradsz. Napokban megyek egy nőhöz egyébként aki a semmiből rácáfol valamilyen szinten az elméletemre és tanít majd egy pénz teremtő mágiát. Kíváncsi vagyok, hogy miről van szó annyit tudok, hogy a 0 ról tudott venni egy cukrászdát és az első évében már 100 millió feletti forintot generált. Meglátjuk. Remélem valamit tudtam segíteni vagy eszedbe juthatott valami esetleg.
|
|
|
Post by jassiry on Nov 16, 2019 21:08:33 GMT
Bocs ha elírtam ezt azt:-) épp transz utáni állapotban vagyok.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 18, 2019 9:56:05 GMT
Jó téma az anyagiak, ugyanis sokan félnek hozzányúlni spirituális közegben és ez nem jó, mert egy félreértésen alapul ez az ellenkezés.
Aki szembehelyezi magát a pénzzel, hogy márpedig ő spirituális ember és ő az ellenkezőjét képviseli az egésznek, az igazából épphogy a pénzre való reakcióban él és benne van ragadva a dualizmusban. Polarizálja a pénz, zavarja.
Az a legnagyobb baj igazából, hogy teljesen más felismerni a pénzen túlmutató értékeket és csak simán utálni a pénzt, mert az ember sikertelen. Sokan belemenekülnek a spiritualitásba olyan oknál fogva, hogy sikertelenek az anyagi világban, amivel az ég világon semmi baj nincsen, a legtöbben ezért keresik fel az okkultizmust először, de a baj ott van, hogy ezek az emberek menekvésnek használják, nem pedig megoldásnak.
Persze, nem a pénznek kell az élet középpontjában állnia, de fel kell ismernünk, hogy a mai világ úgy épül fel, hogy anélkül nem tudunk a mi felsőbb értékeinknek élni, ha nincs rendben először ez a része az életünknek és folyton lefoglal a küszködés, hogy legyen mit enni másnap.
A pénzmágia egyébként egyszerre az egyik legkönnyebb és legnehezebb dolog (egy a sok okkult paradoxon közül). A nehézsége abban rejlik, hogy nagyon függ legtöbbünk a pénztől (okkal, hiszen így épül fel a társadalmunk) és nagyon rossz a viszonya a pénzzel.
Az egyik legfontosabb dolog megítélésem szerint a pénzmágiában, hogy megváltoztassuk a pénzhez való viszonyunkat, mert ha tudat alatt nem utáljuk a pénzt, nem negatív érzelmek fűződnek hozzá, akkor sokkal könnyebben fog áramlani az életünkbe. Sajnos nagyon rossz hatással van ránk neveltetésünk alatt, amit mondanak nekünk, amit a médiából sugároznak. Minden hollywoodi filmnek az a tanulsága, hogy a pénz rossz, a főszereplőnek mindig a pénz és valami érték vagy szerelem között kell választania. De miért? Miért ne lehetne együtt a pénz és a szerelem és a felsőbb érték és a bármi? Ez is csak egy rossz mentalitás, amit belénk erőltetnek. Nem beszélve arról, hogy a pénzről kisembert kioktató nagy hollywoodi alkotásoknak az a célja, hogy egy csapat ember rettentően meggazdagodjon. Nem ellentmondásos és álszent ez egy kicsit?
Válaszolva a kérdésedre Faraway, nekem volt ilyenben sikeren, részben ezért is tudok ennyit foglalkozni az egész okkultizmussal. Mindig is nagyon szerettem volna ennek szentelni az életemet, de nehéz rá elég időt találni, főleg a mai világban. Engem részben entitások vezettek, akik azt tanácsolták, hogy ne féljek erre időt szánni, mert idővel meghozza a gyümölcsét és még jövedelmem is lehet belőle mellette, ami tudja finanszírozni, hogy minél több időt töltsek ezzel. Azt is meg kellett tanulnom, hogy nem szégyen értékért értéket elkérni. Nekem a legfontosabb, hogy teremtsek itthon egy közösséget, ahol összegyűlnek a hasonló érdeklődésű emberek és segíthetjük egymást, illetve mindenki társaságra találhat, hiszen nem a legkönnyebb ilyen területen barátokra lelni az embernek, eléggé réteg dolog, amivel foglalkozunk, valljuk be. Emellett nagyon szeretek tanítani és megosztani a tudásomat, szeretem a videóformátumot és a "régimódi" fórumfelületeket, nem kifejezetten vagyok oda például egy nyílt facebookos csoportért, ha nem muszáj, számomra nagyon megvan a bája egy ilyen formájú fórumnak, főleg illik egy olyan témához, mint az okkultizmus. Na és mindezek mellett elkezdtem könyv formában lejegyezni a felhalmozott, megtapasztalt tudásomat, ami engem sikerre vitt, illetve képzéseken, tanfolyamokon dolgozok most. Nem mindenkinek van szüksége ezekre és igyekszek is minél több és részletesebb, segítőkész ingyenes anyagot közzétenni, viszont vannak, akiknek nagyon szükséges és igényelnek egy lépésről-lépésre alapos képzést, amiért viszont nem gondolom, hogy szégyen pénzt elkérni, hiszen nyilvánvalóan egyszer benne van évek munkája magában a tudásban, amit közzéteszek, másrészt az a munka, amit egy tanfolyam elkészítése, könyv megírása igénybe vesz. Ezért is furcsák azok a kritikák, akik ítélkeznek okkult szolgáltatások felett, hiszen minden más szakmán nem botránkoznak meg az emberek, ha pénzt kérnek érte. Ráadásul aki benne van egy ideje az okkultizmusban, az azt hiszem mind tudja mennyi munka ez és milyen nagy jelentőségű lehet ennek a tudásnak az átadása szemben sok szolgáltatással a hétköznapokban.
Most kicsit visszakanyarodva a kérdésedhez, az is fontos egy pénzmágiánál, hogy megteremtsük a forrását a pénznek. Ugye a mágia annál könnyebben talál utat magának, minél jobban megvannak alapozva a csatornái. Persze velem is voltak olyan esetek, hogy konkrétan a semmiből teremtődtek meg dolgok, azért mégis a legjobb és legbiztosabb, hogyha tudjuk, akkor a hétköznapi életünkben is törekedjünk a lehetőséget megteremtéséhez, a mágiánk pedig megsokszorozza a siker valószínűségét. Elvégre a lényeg, hogy a dolog minél hatékonyabb legyen, ezért a legjobb minden fronton tenni érte.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 18, 2019 11:42:05 GMT
Nagyon valószínű, hogy vezetnek az entitások. Főleg ez a nagy érdeklődés gyerekkortól kezdve, a fantáziálás más világokról, a varázslat utáni vágy és a mindennapi élet üressége feletti szomorúság, ez szerintem sokunkban jelen van, akiket életcéllal tölt el a mágia, miután rátalálunk és látjuk, hogy működik. Ezek általában utólag be is igazolódnak, hogy bizonyos entitások terelgetései voltak már jelen az életünkben korábban is. Ilyen például a visszahatás is, aki már dolgozott hosszabb ideig entitásokkal, az valószínűleg tudja mire gondolok, az entitásoknak egészen más az idő érzékelése, nem hiába fogalmazunk úgy, hogy felsőbb dimenziókban léteznek.
Igen, az entitásokhoz való kapcsolódásban is fontos, hogy noha léteznek tőlünk függetlenül is, de akkor tudunk legjobban kapcsolódni hozzájuk, ha előbb nyitottá tesszük az érzékelésünket feléjük. Lehet, hogy akkor is ugyanannyira segítenek, amikor semmit nem érzékelünk belőlük és nem hisszük el, hogy segítenek, csak pont ez a bizalom hiánya ignoránssá teheti az érzékelésünket és nem vesszük észre azokat a jeleket, lehtőségeket, amiket kínálnak nekünk.
Az általad leírt módszer igen ötletes. Mondanám, hogy érdemes olyan filmes karaktereket is keresni, akik jó módúak és jó érzéssel, motivációval tölt el a ténykedésük, de sajnos a legtöbb általában a már korábban említett erőltetett negatív tanulság, hogy "na ugye a kapzsi, gonosz pénz ember, aki a végén magányos lesz és depressziós". Igen, ha utólag elkezdünk belebirizgálni a mágiánkba, azzal azt erősítjük meg, hogy nem volt jó elsőre. Mintha a mágiánk egy fonálként sebesen haladna a célja felé, mi meg visszagöngyölítenénk és elkezdenénk újrakötögetni. Ha viszont a mindennapi dolgokban teszünk érte, az olyan, mintha ennek a fonálnak eltakarítanánk az akadályokat az útjából, hogy minél könnyeben célba érjen. Én úgy látom, nagyon jól átlátod az egész lényegét és ez meg is tudja sokszorozni az ember tempóját a tanulásban, ha a dolog magját meg tudja ragadni. Egyébként pedig szerintem nagyon fontos, hogy bármilyen szintjén van az ember a dolognak, meg tudja osztani a tapasztalatait, mert néha jobban bele tud találni vagy azonosulni egy frissen kezdő problémájába valaki, aki még közel van ahhoz. Bár igyekszem mindig olyan szempontból tanítani én magam, mintha olyannak magyaráznék, aki az alapokról kezd, azért én nehezebben állapítom meg mi az, ami egy kezdőnek nem olyan egyértelmű, mint nekem x év és gyakorlás után. Szóval a lényeg, hogy minél több nézőpont, minél több állomás az úton hasznos és segítőkész lehet.
Az említett pontokkal csak egyet tudok érteni. Még egy kis kiegészítés részemről, hogy amikor épp úgy érezzük, hogy jól állunk anyagilag, azt érezzük épp növekszik a vagyonunk és ez eltölt egyfajta siker érzéssel, akkor nagyon memorizáljuk ezt a konkrét érzést, és vegyük elő minden olyan pillanatban, amikor úgy érezzük rosszul állunk. Meditáljunk és idézzük fel ezt a túlnyomóan pozitív, sikerrel és bőséggel teli érzést, éljük bele magunkat és hagyjuk, hogy átitassa az egész testünket. Csak ha pár percig is csináljuk, már az is hatalmas különbség és kihatással lesz ránk. Utána pedig fogadjuk el a jelenlegi helyzetet és maradjunk ebben a pozitív, sikeres mentalitásban. A hasonló a hasonlót vonzza be. Ha kesergünk, lúzernek tartjuk magunkat, akkor ez fog beivódni a tudatalattinkba és manifesztálni magát az életünkbe újra ér újra. Még valami eszembe jutott közben, ami egy igen jelentős tevékenység lehet a mentalitásunk megváltoztatásában, ez pedig, hogy megfigyeljük magunkat napokon, akár heteken keresztül és feljegyzeteljük az összes olyan helyzetet, amikor automatikusan valami negatív, vesztes, kesergős, irigy, pesszimista reakciót fejezünk ki pénzzel kapcsolatban, majd miután ezeket kigyűjtöttük, átírjuk mindegyiket valami pozitív, motiváló, magunkat bőségben éreztető kijelentéssé és a következő pár hétben tudatosan begyakoroljuk, hogy ezekben a helyzetekben ezeket az új kijelentéseket alkalmazzuk, egészen addig, amíg automatikussá válnak.
|
|
|
Post by Terberius on Nov 18, 2019 15:39:22 GMT
Noha nem vagyok túlságosan ismeretes az animékben, egy pár sorozatot megnéztem, belenéztem ajánlásokra és engem is sok pozitív meglepetés ért. Néhányban egész konkrét, mély és fontos ismereteket adnak át az okkultizmusról, hermeticizmusról, igaz, néha igen leegyszerűsítve, de már ez is ezerszer jobb, mint a mágia hollywoodi ábrázolása.
|
|