|
Post by Chuck on Sept 29, 2018 23:01:03 GMT
Hello Chuck!Ez úgy történt,hogy volt ,vagy mondjuk van ,egy barátom akivel eszmecserét szoktunk folytatni a Kabbaláról,és ő már állítólag nagy sikereket ért el ebben a műfajban,nevezzük így.Mások pedig óva intettek tőle.Nekik lett igazuk.Ez van!Belekóstoltam,elég is volt örökre... Basszus, ezt sajnálattal hallom! Szerintem nem érdemes belekóstolgatni ilyesmikbe, mint a Kabbala megfelelő háttérkutatás meg ismeretek híján. Én is sok mindenbe belecsaptam még jó egy éve, amikor nem igazán tudtam miből is áll a mágia. Ezért örülök annyira, hogy megtaláltam ezt a fórumot! Chuck és Terberius a jó útra terelt, amit a Hatékony Mágia könyv zárt le igazán, aminek már látom az első sikereit. Hihetetlen mennyire nem kell semmi ilyen bonyolult hagyományba belemásznod, csak egy pár szabályt kell követni és jönnek a sikerek! Én anno idézni akartam rögtön meg olyan mágiákkal próbálkoztam, amit nem is értettem igazán, csak összeolvastam mindenfélét meg követtem a bonyolult utasításokat... Feleslegesen, nem váltak be. Lehet működnének, de még nem vagyok azon a szinten. Szerintem te is kezdd egyszerűbb dolgokkal! Teljesen egyet tudok érteni a TheJames által leírtakkal. Nem érdemes túl szövevényes mágikus hagyományba beleásni magad, amíg nem alapozod meg az egészet. A mágiában érdemes lassan, de biztosan haladni. Remélem azért most már rendbe jöttek a dolgaid!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 30, 2018 5:55:05 GMT
Hello Chuck!Ez úgy történt,hogy volt ,vagy mondjuk van ,egy barátom akivel eszmecserét szoktunk folytatni a Kabbaláról,és ő már állítólag nagy sikereket ért el ebben a műfajban,nevezzük így.Mások pedig óva intettek tőle.Nekik lett igazuk.Ez van!Belekóstoltam,elég is volt örökre... Basszus, ezt sajnálattal hallom! Szerintem nem érdemes belekóstolgatni ilyesmikbe, mint a Kabbala megfelelő háttérkutatás meg ismeretek híján. Én is sok mindenbe belecsaptam még jó egy éve, amikor nem igazán tudtam miből is áll a mágia. Ezért örülök annyira, hogy megtaláltam ezt a fórumot! Chuck és Terberius a jó útra terelt, amit a Hatékony Mágia könyv zárt le igazán, aminek már látom az első sikereit. Hihetetlen mennyire nem kell semmi ilyen bonyolult hagyományba belemásznod, csak egy pár szabályt kell követni és jönnek a sikerek! Én anno idézni akartam rögtön meg olyan mágiákkal próbálkoztam, amit nem is értettem igazán, csak összeolvastam mindenfélét meg követtem a bonyolult utasításokat... Feleslegesen, nem váltak be. Lehet működnének, de még nem vagyok azon a szinten. Szerintem te is kezdd egyszerűbb dolgokkal!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 30, 2018 6:32:08 GMT
Tisztelt TheJames és Chuck!Köszönöm,hogy a sziveteken viselitek a sorsomat és tanácsokkal láttok el.Akkor most elmondok annyit magamról itt,ezen az arctalan-névtelen-hangtalan Fórumon,hogy nem vagyok kezdő,és több évtizede foglalkozom Mágiával,ha jelenleg ennek kívánjuk nevezni.Mivel nem is annyi idős vagyok mint ti - vagyis sokkal öregebb vagyok - ezt meg is tehettem,volt időm rá.Annyiszor táncoltam a Halál mezsgyéjén és extázisban röhögtem,míg másnak,aki Mágusnak vallja magát,nem volt annyi sikerült konjurációja!Ha szemtől-szemben állnánk,amit szeretnék is,akkor meglátnátok(és van hozzá képességetek) a szemeimből mit éltem végig a fizikai világban,de más létsíkokon is,mert egyeseknek csak az számít.Hogy miért bolyongok ilyen és ehhez hasonló Fórumokon azt nem fogom elétek tárni,sajnálom.Úgyhogy nem mint kezdő kóstoltam bele az Énoch-mágiába,és nem is ez az első,amibe belebuktam,beismerem mindig a hibáimat.Tehát,vannak területek,amikben tapasztalt vagyok és vannak,amikben nem.Ezért kell a folyamatos tanulás.Szerintem!A Kabbaláról annyit,hogy nem belekóstolgattam háttérkutatás nélkül,hanem évek óta tanulom élő Kabbalista Rabbitól és élő Kabbala tanártól,akikkel személyes kapcsolatom is van.Úgyhogy,barátaim,köszönöm a féltést,de nem vagyok egy nyúlszívű alak az árnyékban.Számos Démonnal a hátamon - amiket ti annak neveztek - járkáltam már a hétköznapi dolgaimat végezve,és megtettem amit kell az elűzésükért.És aztán majd jöttek újak,behoztam újakat, és használtam őket,mégis itt vagyok.Mikor ők használtak engem,akkor szenvedtem,de nem nyafogtam,mert kipróbáltam az Önátadást is.Mert aki a Haláltól fél és nem látja benne az Igazi Transzcendenciát,életünk Kvintesszenciáját,az csak egy lapát trágya az én szememben.De nem jól mondtam,nem az én szememben.A Máséban.Köszönöm,hogy velem vagytok!...
|
|
|
Post by Chuck on Oct 3, 2018 11:52:39 GMT
Ne haragudj Gnosticus, ha rosszul mértük fel a helyzeted, csak ugye mint mondtad, ezeket nem tudhatjuk egy névtelen-arctalan fórumon. A szavaidból úgy veszem ki, hogy a veszélyes, kockázatos utat járod, ami igazából a te döntésed. Viszont azzal én nem értek egyet, hogy mindenkinek ezt az utat kéne járnia. Sőt, ha lehet, én inkább az elővigyázatosságra inteném az újakat (mint ahogy tisztáztuk, ebbe te nem tartozol bele). Illetve azért azt megkérdezném, hogy megérte-e Neked ezt a kockázatos utat járnod? Ez egy őszinte kérdés, tényleg érdekel, hogy mik a tapasztalataid, mert mi némiképp más háttérből jövünk nyilvánvalóan. Engem amikor Terberius tanított, nagy hangsúlyt fektetett az egyensúlyra, hogy mindig megtaláljam és az mindig megmutatja a helyes utat előttem. Ennek azért is látom én fontosságát például, mert egy idő után az életem is ezt kezdte tükrözni. Ami kaotikus volt előtte, az nyugodt és rendezett lett. De ez szerintem alkati kérdés is, mindenkinek más utat kell járnia, nekem például a nyugodt, kiegyensúlyozott életforma, ami passzol hozzám, de pont ezért érdekelnek valaki olyannak a tapasztalatai, aki egy másfajta utat járt be, és ahogy a szavaidból érzem, bőven lenne mesélni valód.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 4, 2018 6:12:49 GMT
Hello Chuck!Nem haragszom semmiért,és főleg nem festeni akarom magam.Régi vágású vagyok,csak a személyes kapcsolattartásban hiszek.Tehát,nálam az a menő,ha látlak,látom a szemeid,az aurád,ha sikerül megérzem az od-sugárzásod.Nem akarom ecsetelni mi történhet,ha ilyen platformokon vesz át az ember spirituális dolgokat,ennek itt nincs helye.Lehet ezt-azt megbeszélni,tanulgatni,eszmecserét folytatni,de csak egy pontig...Chuck,én senkinek soha sem mondtam,hogy az én utamat kellene járnia,hiszen nem is tudná úgysem.Nem akármilyen fizikai test szükségeltetik egy ilyen nyomorult karma elviseléséhez és cipeléséhez,mint az enyém.Ha akarod bármikor a rendelkezésedre állok,hogy ezt személyesen bemutassam,elmondjam,elmagyarázzam neked.Vagy,lehet,bárkinek.Miért is titkolóznék,hisz én nem vagyok hírneves Mágus,aki támadásoknak lenne kitéve az Ellenerők részéről.De csak személyesen...Megérte-e nekem,azt kérdezed.Én ilyesmiröl még nem gondolkodtam,mert míg lehetőségem van a Teremtő Felső Erő bölcsességét tanulmányozni,és korrigálni a testi-lelki hibáimat,addig egy ilyen kérdés fel sem vetődik bennem.Megérte?Semmiből sem akarok profitálni,senkitől sem akarok semmit,senkitől sem várok el semmit,már rég nincs semmim,nem is óhajtok anyagi javakat.Amim volt azt is átírattam a családom nevére.Érted?Megérte-e?...Mindig megéri belehalni az Út nehézségeibe,ami Isten felé visz!Csak ennek élek.Neki,nem magamnak...És igen,lenne mesélni valóm,de nem vagyok Benedek Elek.Elmesélek neked bármikor,de csak személyesen,egy hosszú és szövevényes élettörténetet,ami azzal kezdődik,hogy az édesanyja eldobta magától pici gyermekét...
|
|